0
Ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με μία προσωπική πρωτοβουλία «έσπασε» σήμερα την καραντίνα της κυβέρνησης και διοργάνωσε γλέντι με πολλά άτομα το οποίο δημοσιοποίησε στο facebook, τη στιγμή που οι δυνάμεις ασφαλείας εισβάλλουν σε σπίτια και συλλαμβάνουν πολίτες που απλά... κάθονται με τους φίλους τους.

«Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη! .

«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει»

Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

ΥΓ .Επειδη ειδα πως έδωσε γραμμή το υπόγειο του Μοσχατου να μπουν τα τρολ του εδώ να κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτακη για την πανδημία ,ενημερώνω πως είμαι με τεστ Pcr αρνητικός για τον κορωναιο με προχθεσινό τεστ (αλλιώς δεν θα χειρουργούσα ασθενείς)

ΑΝΤΕ τσογλ@ια κάντε καμία άλλη δουλειά !!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ»!!!, έγραψε.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας λίγο αργότερα διαφοροποιήθηκε από τον πρώην υπουργό Υγείας λέγοντας πως είναι «κακή κίνηση» που στέλνει «λάθος μήνυμα» καθώς οι πολίτες πρέπει να «τηρούν τα μέτρα».


Ο ΣΥΡΙΖΑ από το πρώτο lockdown δεν έκανε σκληρή αντιπολίτευση στις απαγορεύσεις της κυβέρνησης, με τον Αλέξη Τσίπρα να σημειώνει λίγες ώρες μετά το δεύτερο lockdown πως δεν θέλει η Ελλάδα να γίνει Μπέργκαμο (σσ Ιταλία), με την Κουμουνδούρου κατηγορεί την κυβέρνηση για το άνοιγμα του τουρισμού.

Την ίδια στιγμή η Νέα Δημοκρατία ζητάει τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ με σκληρή ανακοίνωση που αναφέρει πως «ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν». «Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top