0
Κάποια πράγματα είναι κυριολεκτικά ανεξήγητα. Την ώρα που οι ΜΕΘ στενάζουν από κρούσματα, την ώρα που η χώρα καταγράφει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, κάποιοι δείχνουν να βρίσκονται ακόμα στον κόσμο τους.

Το κατάλαβαν αυτό όσοι είδαν τα πλάνα από την Ερμού λίγες ώρες πριν την έναρξη του lockdown. Οι εικόνες συνωστισμού και ο χαμός που επικράτησε λες και την επομένη θα ακολουθούσε η συντέλεια του κόσμου, ήταν το τρέιλερ απ’ όσα θα δούμε προσεχώς.

Γιατί δυστυχώς αν και όλοι ήλπιζαν ότι το lockdown θα βοηθούσε άμεσα στην αναχαίτιση του ιού, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι θα συμβεί. Είναι χαρακτηριστική η ατάκα της προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, Ματίνας Παγώνη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στην αγορά χθες η κ. Παγώνη σημείωσε με νόημα: «Τα αποτελέσματα της χθεσινής κίνησης στην αγορά θα τα δούμε σε 15 ημέρες».

Πράγμα που σημαίνει ότι σε δυο εβδομάδες από σήμερα είναι πολύ πιθανό όχι μόνο να μη δούμε πτώση των κρουσμάτων, αλλά να έρθει και νέο αρνητικό ρεκόρ.

Εν ολίγοις όλα δείχνουν ότι το τέλος του lockdown στις αρχές Δεκέμβρη, σε λίγες μέρες θα φαντάζει όνειρο απατηλό.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top