0
Το γιατί η γερμανική πολιτική ευνοεί την Τουρκία εξήγησε ο Γιώργος Τράγκας, λέγοντας  ότι οι Γερμανοί – με την συνεργασία  των εδώ πολιτικών δυνάμεων – θέλουν την συρρίκνωση του ελληνικού έθνους.

Για να πάμε στο ζητούμενο για τους Γερμανούς, ένα νέο μνημόνιο δηλαδή, απαιτείται η αποτέφρωση της ελληνικής οικονομίας, απαιτείται μεγαλύτερη ανεργία ώστε οι μικρότεροι  μισθοί, τα 350 ευρώ, τα 250 ευρώ σε «οικονομικές ζώνες» είπε ο Γ.  Τράγκας, λέγοντας ότι τα lockdowns είναι ο δρόμος προς τα εκεί.

Η Γερμανία θέλει τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας, θέλει η Ελλάδα να οδηγηθεί  σε οικονομική αδυναμία, με παράλληλη κάθοδο του βιοτικού μας επιπέδου,  τόνιζε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος, ο  οποίος συμπλήρωσε: πάνε μαζί, «μείωση του βιοτικού επιπέδου, μείωση του προσδόκιμου ζωής» και αναξιοπρεπής διαβίωση.

Πάμε σε νέο μνημόνιο, με μικρότερους μισθούς και συντάξεις και συνειδητή υποταγή τόσο στην Γερμανία όσο και  στην «περιφερειακή δύναμη» την Τουρκία. Μας ετοιμάζουν με τα lockdowns, με παραχωρήσεις στο Αιγαίο, προειδοποιούσε από την συχνότητα του Ελλάδα FM ενώ απεύθυνε και κατηγορώ προς τους "συνεργάτες" τους στην Ελλάδα,  τόσο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όσο  και στον ΣΚΑΙ και  τα μεγάλα κανάλια, που σοκάρουν, πανικοβάλλουν και τρομοκρατούν τον κόσμο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top