0
Ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι έχουν καταλάβει ότι η κατάσταση πλέον είναι εξαιρετικά κρίσιμη. 

Το σύστημα υγείας είναι στα όριά του και με τον χειμώνα που θα φέρει πτώση της θερμοκρασίας και μεγαλύτερο συγχρωτισμό τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να πάρει το σωστό μείγμα μέτρων προκειμένου να αναχαιτιστεί ο ιός, όμως τα έως τώρα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περίμενε και σίγουρα δεν δικαιώνουν τις επιλογές της.

Οι πολίτες έχουν πλέον κουραστεί και το σημερινό lockdown δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο του Μαρτίου. Γι’ αυτό οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Αν δεν σημειωθεί τις επόμενες μέρες είτε πτώση του αριθμού των κρουσμάτων, είτε έστω σταθεροποίηση,  τότε θα δούμε να έρχονται και νέα μέτρα.

Το πρώτο έχει να κάνει με την παράταση του lockdown και μετά το πέρας των τριών εβδομάδων και το δεύτερο με την αυστηροποίηση των κριτηρίων για τα μηνύματα που στέλνουν οι πολίτες. Ενδέχεται να μπει ακόμα και ανώτατο όριο μηνυμάτων που μπορεί να στείλει κάποιος μέσα στη μέρα.

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε μπει στην πιο κρίσιμη φάση της πανδημίας. Αν δεν ελεγχθεί άμεσα, τότε είναι βέβαιο ότι θα δούμε εικόνες Ιταλίας και στη χώρα μας. Και αυτό δεν το θέλει κανείς…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top