0
Κακή εντύπωση προκάλεσε η απαξιωτική αναφορά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο προχθεσινό του διάγγελμα σε «ψεκασμένους» πολίτες που δεν πιστεύουν τους λοιμωξιολόγους της κυβέρνησης.

«Αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στους ειδικούς, θα υπακούσουμε πιο εύκολα στα κελεύσματα των εύκολων και απλοϊκών συνθημάτων. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους λίγους «ψεκασμένους» αλλά και σε εκείνους που δικαιολογημένα είναι κουρασμένοι από αυτή την πολύμηνη περιπέτεια», είπε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός.


Αν αφήσουμε στην άκρη ότι οι «ειδικοί» που αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν πέσει σε τόσες αντιφάσεις από την αρχή της επιδημίας (πχ. μάσκες που από επικίνδυνες έγιναν «εμβόλιο», παιδιά που από «υπερμεταδότες» έγιναν «άτρωτα» στον ιό και άλλα πολλά) που χρειάζονται ξεχωριστό άρθρο.

Και βέβαια δεν ευθύνονται οι πολίτες που δεν τους πιστεύουν, ούτε είναι «ψεκασμένοι», όσοι διερωτώνται πώς είναι δυνατόν να μεταδίδεται ο κορωνοϊός μέσα σε ένα ταβερνάκι, αλλά δεν μεταδίδεται από τους εκατομμύρια ανθρώπους που διακινούνται «πατείς με-πατώ σε» μέσα σε λεωφορείο ή στο μετρό.

Έχουν αντιληφθεί άραγε την κυβέρνηση την δημοσκόπηση του Guardian έδειξε πως το 46% των Ελλήνων δεν πιστεύει τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις, ούτε πιστεύει πως είναι «φουσκωμένοι» οι επίσημοι νεκροί του κορωνοϊού, που δίνει ο ΕΟΔΥ και οι λοιμωξιολόγοι;

Με λίγα λόγια ο πρωθυπουργός αποκάλεσε σε διάγγελμά του «ψεκασμένους» το 46% των Ελλήνων! 

Θα θέλαμε να ξέρουμε ποιος συμβουλεύει τον πρωθυπουργό να πετάει τέτοια «μαργαριτάρια» που το μόνο που καταφέρουν είναι να διχάζουν την κοινωνία.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top