0
Έξι μήνες μετά το διπλό φονικό στο Περαχώριο Ανωγείων, όπου έπεσαν νεκροί, ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης βγήκε το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, από τη βαλλιστική εξέταση προέκυψε ότι η σφαίρα στο σώμα του 63χρονου μαντιναδολόγου, Λευτέρη Καλομοίρη, προέρχεται από το όπλο του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη.

Υπενθυμίζεται πως μετά το διπλό φονικό η πλευρά του Καλομοίρη υποστήριζε πως ο τόπος του εγκλήματος είχε «πειραχθεί» ενώ το όπλο που παρέδωσε η οικογένεια Ξυλούρη δεν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη φονική συμπλοκή.

Αντίθετα, η οικογένεια Ξυλούρη υποστήριζε πως ο 30χρονος Γιώργος δεν πυροβόλησε και ότι ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, Μανώλης, πυροβολώντας τον Ξυλούρη, σκότωσε και τον πατέρα του.

«Είναι μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο»

Το cretapost.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του 29χρονου Μανώλη Καλομοίρη, Διονύση Βέρρα ο οποίος ανέφερε πως η βαλλιστική εξέταση αποτελεί μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο.

«Από χθες έχει κοινοποιηθεί η βαλλιστική. Δικαιωθήκαμε πλήρως σε αυτά που λέγαμε. Από την πρώτη στιγμή λέγαμε να υπάρχει υπομονή και να αφήσουμε να οι ανακριτές και οι αναλυτές να κάνουν την δουλειά τους και η αλήθεια θα λάμψει. Είναι μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο και τώρα πλέον πάμε για το δικαστήριο», επεσήμανε.

  • Φωτογραφία: cretapost.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top