0
Ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping (η χώρα του οποίου είναι υπεύθυνη για την πανδημία) πρότεινε ξεκάθαρα το χάραγμα κωδικών QR (του γνωστού barcode) σε όλο τον πληθυσμό ώστε, σύμφωνα με τον ίδιο να «βελτιωθεί το εμπόριο και τα ταξίδια» που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνόδου των G20 ο Κινέζος πρόεδρος είπε:

«Την ώρα που προσπαθούμε να ελέγξουμε τον ιό, πρέπει να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία της παγκόσμιας βιομηχανίας και της αλυσίδας προμηθειών», είπε ο Κινέζος πρόεδρος το Σάββατο στην τηλεδιάσκεψη των G20 κάνοντας επίσης λόγο για ανάγκη «μείωσης των δασμών και των εμποδίων στο εμπόριο» και «φιλελευθεροποίησης» του εμπορίου σε κρίσιμα ιατροφαρμακευτικά προϊόντα για να συνεχίσει λέγοντας ότι για να γίνει αυτό πρέπει να δημιουργηθούν οι μηχανισμοί οι οποίοι θα απλοποιήσουν την ροή των προϊόντων και των υπηρεσιών σε εποχή όπου δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό.

Αυτό μπορεί να έρθει στη μορφή των κωδικών QR οι οποίοι θα περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του κάθε ατόμου, είπε ο Xi.

«Η Κίνα έχει προτείνει ένα παγκόσμιο μηχανισμό μιας κοινά αποδεκτής διαδικασίας πιστοποιητικών υγείας βασισμένων σε ελέγχους νουκλεϊκού οξέος και σε μορφή κωδικών QR που θα είναι παγκόσμια αποδεκτή. Ελπίζουμε ότι όλο και πολλές χώρες θα αποδεχτούν το μηχανισμό αυτό».

Ουσιαστικά οι οπαδοί της «νέας εποχής» και της  νέας «μεγάλης επανεκκίνησης» δεν κρύβονται καν πλέον, αλλά το λένε ανοικτά όπως ο Κινέζος πρόεδρος, ένας εκ των βασικών υποστηρικτών της παγκοσμιοποίησης:

Ένα κοινά συμφωνημένο  πιστοποιητικό  υγείας που θα ισχύει σε όλες τις χώρες του κόσμου και που θα είναι σε μορφή barcode για να το φέρει ο καθένας επάνω του, που χωρίς αυτό δεν θα μπορεί ούτε να πραγματοποιήσει εμπορικές συμφωνίες ούτε φυσικά να ταξιδέψει.

Και φυσικά επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο η πρώτη αναφορά για ένα σύστημα παγκόσμιου σφραγίσματος για την υγεία μας πάντα έπεσε -που αλλού- στο Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ (WEF) όπου προτάθηκε το λεγόμενο ‘CovidPass’ ώστε «να αποκατασταθεί ο τουρισμός και τα ταξίδια τα οποία επλήγησαν από την πανδημία».

Ο γνωστός κωδικός QR


Φυσικά από το WEF ξεπήδησε και το βιβλίο "Covid-19: Τhe Great Reset" το οποίο εμφανίζεται επάνω στο γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού. 

Όλα είναι αλληλένδετα αλλά το χειρότερο είναι πως  κανείς δεν κρύβεται» πλέον αλλά το λένε ξεκάθαρα:

Πόσο τυχαία πάλι ήταν η μη εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ, ο οποίος ήταν και είναι φύση και θέση αντίθετος με τα σχέδια της Κίνας και η  εκλογή Μπάιντεν ο οποίος θεωρείται ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με το Πεκίνο. ;

Επιβολή παγκόσμιου συστήματος ελέγχου για το καλό μας και την υγεία μας.

Και αν νομίζει κάποιος ότι όλα αυτά θα έχουν προσωρινό τάχα χαρακτήρα και μόνο, για όσο διαρκεί ο κορωνοϊός, πλανάται πλάνην οικτράν.

Συνεχείς είναι ειδήσεις ότι ο κορωνοϊός δεν θα φύγει από τη ζωή μας ποτέ ενώ οι επιστήμονες  κάνουν λόγο και για  τρίτο κύμα και «αύριο» ίσως και για τέταρτο.

Όλα αυτά θα είναι σε μόνιμη βάση και θα οδηγήσουν σε ακόμη πιο αυστηρούς και ασφυκτικούς περιορισμούς, προς χάρη της «νέας εποχής» και της «μεγάλης επανεκκίνησης».

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, (δε θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε) δείτε το εξώφυλλο του Economist για το 2015 το οποίο έβριθε από συμβολισμούς, κρυφούς και όχι. Στο κέντρο ο Κινέζος πρόεδρος και ακριβώς πίσω του ένας αστυνομικός φορώντας…  μάσκα και γάντια.






loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top