0
Τι του έμελλε να ζήσει στα 95 του χρόνια ούτε που φανταζόταν ένας απόμαχος της ζωής στο νησί της Κέρκυρας.

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, αποτυπώνει την στιγμή που ένας αστυνομικός επιβάλλει πρόστιμο σε έναν ηλικιωμένο άντρα επειδή δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του, σύμφωνα με τις καταγγελίες των χρηστών. 

Ο υπερβάλλοντας ζήλος του αστυνομικού να επιβάλλει 150 ευρώ πρόστιμο στον 95χρονο για μη σωστή χρήση μάσκας, ενώ θα μπορούσε να αρκεστεί σε μια σύσταση, προκάλεσε την οργή των πολιτών, όπως αναφέρει το newsbreak.gr.


Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αυλωνίτης πήρε θέση για το αδιανόητο περιστατικό: «Δεν είναι εξοργιστικό να βλέπω φωτογραφία αναρτημένη στα social media με αστυνομικό να “γράφει” έναν παππού στη Κέρκυρα για μη συμμόρφωση στη χρήση μάσκας και να βλέπω επίσης φωτογραφίες του Πρωθυπουργού, πριν λίγες μέρες, χωρίς μάσκα να συνδιαλέγεται με βουλευτή του κόμματος του που διαπιστώθηκε ότι έχει κορωνοϊο.

“Τις πταίει” λοιπόν;
Ευθύνονται ΜΟΝΟ οι πολίτες;
2166 νέα κρούσματα. 13 θάνατοι. 169 διασωληνωμενοι.
Μα δεν είναι ντροπή;».

Σύμφωνα μάλιστα με το corfunews.gr, ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων να διαγράψουν το πρόστιμο στον 95χρονο. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top