0
Με την επέμβαση εντός του Πολυτεχνείου, ουσιαστικά άνοιξε η… αυλαία του σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ. για την εφετινή επέτειο της 17ης Νοεμβρίου…

Ένα σχέδιο που περιλαμβάνει την συμμετοχή 5.000 αστυνομικών και στόχο έχει να μπλοκάρει οποιαδήποτε εκδήλωση για τον εορτασμό της.

Από το πρωί της Τρίτης λοιπόν, όπως έχει γίνει γνωστό θα κλείσει η Πατησίων μπροστά από το Πολυτεχνείο, όμως οι τριγύρω δρόμοι θα είναι κανονικά ανοιχτά.

Με δεδομένο ότι έχει απαγορευτεί από η πορεία, άνδρες της αστυνομίας θα έχουν στήσει μπλόκα όχι μόνο στους δρόμους που οδηγούν στο πανεπιστήμιο, αλλά και στα σημεία που μπορεί να υπάρξουν συγκεντρώσεις όπως π.χ στην Ομόνοια.

Θα γίνονται έλεγχοι εκεί για την μετακίνηση των πολιτών και οι αστυνομικοί θα κόβουν πρόστιμα για τις μη δικαιολογημένες.

Αν πάντως τελικά καταφέρουν και συγκεντρωθούν άτομα σε κάποιο σημείο, οι υπεύθυνοι της αστυνομίας θα κάνουν για παράβαση των μέτρων του κορονοϊου και θα ζητούν από τον κόσμο να αποχωρήσει.

Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει δεκτό, θα υπάρχει επέμβαση.

Φυσικά, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, αλλά και χθες το βράδυ, πάνω από το κέντρο της Αθήνας θα πετάνε τα ελικόπτερα, αλλά και τα drones της αστυνομίας.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top