0
Από την πρώτη μέρα επιβολής του 2ου lockdown οι…ειδικοί συζητούν την χρονική του επέκταση!…

Τον προβληματισμό της σχετικά με τις εικόνες συνωστισμού, που παρατηρήθηκαν χθες στο λεκανοπέδιο της Αττικής, ενόψει του σημερινού lockdown, εξέφρασε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη.


“Αυτές οι εικόνες οι χθεσινές, και επιστημονικά και ιατρικά σε 15 ημέρες θα φανούν. Γιατί όταν ο ένας ήταν δίπλα στον άλλο μέσα στα μαγαζιά με τέτοιο συνωστισμό και οι μισοί με τη μάσκα κάτω από τη μύτη, αυτά τα αποτελέσματα θα τα δούμε σε 15 ημέρες.

Δεν ήταν τόσο ωραίο το χθεσινό σκηνικό”, είπε η κ. Παγώνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενη στο lockdown, εκτίμησε ότι “θα τελειώσουμε μετά το 20ημερο, εάν όλοι εφαρμόσουμε τα μέτρα. Εάν δεν εφαρμοστούν θα υπάρχουν προβλήματα. Ήδη είναι ελάχιστα κενά τα κρεβάτια των ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα”, ενώ συμπλήρωσε ότι όταν τελειώσει το lockdown δεν θα βγούμε έξω για να κάνουμε τα ρεβεγιόν.

“Θα βγούμε σταδιακά, με μέτρα που δεν θα είναι αυστηρά όπως είναι τώρα”, είπε προσθέτοντας ότι “η μάσκα δεν θα βγει ποτέ, και σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους”, οι αποστάσεις θα διατηρηθούν και δεν θα υπάρχουν συνωστισμοί.


Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top