0
Μια 15χρονη η οποία φέρεται να είναι κόρη της 50χρονης και ο 17χρονος φίλος της προσήχθησαν ως ύποπτοι για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα.

Οι ύποπτοι κοιμόντουσαν σε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο στην πόλη των Σερρών όταν τυχαία εντοπίστηκαν σε ελέγχους των αστυνομικών, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων κατά του κορωνοϊού. 

Κατά πληροφορίες, ταξίδεψαν στις Σέρρες με το ΚΤΕΛ, για να επισκεφτούν συγγενή του 17χρονου στο Σιδηρόκαστρο όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, ενώπιον των αστυνομικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η  15χρονη ίσως να είναι η κόρη της άτυχης 50χρονης.

Η στάση τους κρίθηκε ύποπτη και οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών προκειμένου να γίνει και η απαιτούμενη εξακρίβωση στοιχείων.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας 

Η γυναίκα δολοφονήθηκε με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο λίγες ώρες πριν το lockdown. Ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα και τη μαχαίρωσαν ενώ το σπίτι βρέθηκε ψαγμένο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαπιστωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.

Η γυναίκα έμενε στο υπερυψωμένο ισόγειο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα με την 15χρονη κόρη της, η οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκε και την αναζητούσαν οι αρχές. 

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο μπήκε στο διαμέρισμα της γυναικάς και ήρθε αντιμέτωπο με τη φρίκη.

Η 50χρονη μητέρα ήταν νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου, δεμένη χειροπόδαρα με υφασμάτινους ιμάντες και έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Το σπίτι είχε ψαχτεί ενώ η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top