0
Σε μία αποκαλυπτική έρευνα ο Guardian εκθέτει τις «δημοσκοπήσεις» των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, καθώς αποκαλύπτει πως το 46% των Ελλήνων πιστεύει πως η θνητότητα (και κατά συνέπεια η επικινδυνότητα) του κορωνοϊού έχει «υπερφουσκωθεί» από κυβέρνηση και ενημερωτικά μέσα.

Συγκεκριμένα έρευνα του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ που παρουσιάζει ο Guardian δείχνει ότι περίπου ένας στους δύο Έλληνες πιστεύει ότι οι άνθρωποι που έχουν πεθάνει από κορωνοϊό είναι λιγότεροι από τους επίσημα καταγεγραμμένους!  

Αυτό ακριβώς πιστεύει, σύμφωνα με την έρευνα, το 46% των Ελλήνων.

Τώρα πως γίνεται την ίδια στιγμή στις έρευνες των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων να συμφωνεί με τα απαγορευτικά μέτρα και μάλιστα να ζητάει και περισσότερα είναι ένα... εύλογο ερώτημα.

Ίσως σε αυτή ακριβώς την δυσπιστία εδράζεται και ο προβληματισμός του Μαξίμου μετά τα χθεσινά γεγονότα στην Κύπρο, καθώς στην κυβέρνηση γνωρίζουν πως σε περίπτωση που υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις στους περιορισμούς το πολιτικό παιχνίδι «χάθηκε». Γι 'αυτό και αύξησαν σημαντικά τις ποινές σε όσους πολίτες δεν «υπακούν».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top