0
«Εγώ είμαι ακροδεξιός, θέλετε να είμαι ναζί; Ναζί. Υπάρχει νόμος που να λέει τι να είσαι και να μην είσαι», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του αιτήματος εξαίρεσης των δικαστών που καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε για παρέμβαση στη δικαιοσύνη από πολιτικούς παράγοντες, από κόμματα, από την ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  «Ήταν πολιτική δική αυτή ή ποινική;», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, αναφερόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι σήκωσαν πανό με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι», χαρακτηρίζοντάς τους «πολιτικάντηδες». «Εγώ είμαι ακροδεξιός, θέλετε να είμαι ναζί; Ναζί. Υπάρχει νόμος που να λέει τι να είσαι και να μην είσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Ήρθε εδώ και ο κ. Κουτσούμπας, που ηγείται του μεγαλύτερου εγκλήματος στην Ελλάδα, του κόμματος της προδοσίας, όπως είπε ο Γ. Παπανδρέου και αυτό δεν επηρέασε καθόλου το δικαστήριο; Δεν έχουμε λαϊκή δικαιοσύνη στην Ελλάδα! Εγώ πιστεύω ότι το δικαστήριο επηρεάστηκε και πρέπει να κάνετε δεκτή την αίτησή μου».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top