0
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ νίκησε σε χρόνο-ρεκόρ τον κορωνοϊό και αναμένεται να πάρει εξιτήριο στις 1:30 πμ (ώρα Ελλάδος), σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο ίδιος. 


Ο πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε πως «Θα φύγω από το στρατιωτικό Νοσοκομείο Walter Reed στις 6:30 PM (1:30 πμ ώρα Ελλάδος). Αισθάνομαι πολύ καλά. Μην φοβάστε τον κορωνοϊό. Μην τον αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε εξελιχθεί κάτω από την διακυβέρνηση Τραμπ με μερικά πολύ καλά φάρμακα και γνώσεις. Αισθάνομαι καλύτερα απ' ότι πριν από 20 χρόνια».


Μάλιστα ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε και στον πόλεμο που δέχεται από στα ΜΜΕ, τα οποία υποστήριζαν τ' ότι είναι «βαριά άρρωστος», ενώ ταυτόχρονα του έκαναν και επίθεση για τη βόλτα που έκανε με το όχημα της ασφάλειας του έξω από το νοσοκομείο. 
«Τα ΜΜΕ είναι στεναχωρημένα γιατί μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς φίλους και οπαδούς που μου ήταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμα και μέρες και υπέβαλαν τα σέβη τους στον πρόεδρο τους. Αν δεν το έκανα, τα ΜΜΕ θα έλεγαν ότι είμαι αγενής».



Πριν από λίγες ώρες μάλιστα ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κάνει μια σειρά από tweets ζητώντας από τους Αμερικανούς να πολεμήσουν τα «διεφθαρμένα ΜΜΕ». Λίγες ώρες αργότερα ο Αμερικανός πρόεδρος απέδειξε ότι ψευδολογούσαν μιλώντας για «κρίσιμη κατάσταση στην υγεία του» (Reuters, CNN και Guardian) και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.


Ετοιμοπόλεμος ο Ν.Τραμπ: Ήθελε να βγει από το νοσοκομείο από την Κυριακή

Χαρακτηριστικό της κατάστασης της υγείας του, είναι πως ο Αμερικανός πρόεδρος ήθελε να βγει από το νοσοκομείο από την Κυριακή. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση του CNN, ο Τραμπ ζητούσε να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο ήδη από το απόγευμα της Κυριακής.

«Έχει τελειώσει με το νοσοκομείο», είπε μια πηγή στο αμερικανικό δίκτυο.

Τελικά για λόγους υγείας δεν έγινε δεχτή η πρόταση του και λίγη ώρα αργότερα ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε μια βόλτα με το αυτοκίνητο έξω από το νοσοκομείο, όπου και χαιρέτησε - από μακριά - το πλήθος που τον επευφημούσε. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top