0
Η διεθνής σκηνή σκοτεινιάζει. Ο covid19 χρησιμοποιείται ευθέως εναντίον του Αμερικανού προέδρου από τους αντιπάλους του. 

Οι γύπες της πληροφορικής έχουν στραφεί εναντίον του. Υπάρχει μια αδυσώπητη μάχη μεταξύ της παρέας του Μπιλ Γκέιτς και των αφεντικών του Twitter, του Facebook και του YouTube εναντίον του Τραμπ και των Ρεπουμπλικάνων. Οι Γερμανοί και οι Κινέζοι στηρίζουν την επιχείρηση ανατροπής του Τραμπ που πολέμησε και πολεμά την παγκοσμιοποίηση, την γερμανική τοκογλυφία και την κινεζική διείσδυση σε όλη την οικονομία του πλανήτη. Ο κινέζικος ιός, που δραπέτευσε από την πόλη Γιουχάν, είναι ακόμη το βασικό όπλο ανατροπής του Αμερικανού Προέδρου και του ελέγχου των πληθυσμών. Χιλιάδες άρθρα γράφονται με διαφορετικές απόψεις για τα ακραία μέτρα και τα οικονομικά πλήγματα που επέφερε ο covid 19. Οι γύπες του διαδικτύου περιέργως αμέσως τα κατεβάζουν. Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία που επιβάλλεται φασιστική φίμωση στη διατύπωση ελεύθερων επιστημονικών απόψεων.

Όσοι με διαβάζετε στις ΗΠΑ και σε άλλες περιοχές του κόσμου, όσοι έχετε φίλους στην Αμερική, στην Αυστραλία, στην Ευρώπη κουβεντιάζετε μαζί τους, επικοινωνείτε μαζί τους και τσιγκλήστε το ενδιαφέρον τους για αυτόν τον φασισμό, για αυτόν τον σκοταδισμό που επιβάλλεται από την διαδικτυακή «ιερά εξέταση» της εποχής μας. Επιδιώκουν μέσω του ιού αλλαγή της ζωής σε όλο τον πλανήτη. Θέλουν να περιορίσουν την ελευθερία εκατομμυρίων ανθρώπων, να επιβάλλουν τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, τηλεψυχαγωγία διπλασιάζοντας τα κέρδη τους και ελέγχοντας πλήρως όλες τις κοινωνίες, τις πρωτοβουλίες, τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις του παγκόσμιου πληθυσμού. Ενισχύστε όπου με ακούτε τις προσπάθειες όχι μόνο του Τραμπ αλλά και όλων εκείνων που θέλουν να παραμείνει ανοικτή η οικονομία. Ενισχύστε τις προσπάθειες όλων εκείνων που πιστεύουν ότι ο ιός δεν μπορεί να επιβάλλει «ιατρική τυραννία» στους λαούς. Ήδη χρησιμοποιείται ως εργαλείο, ως αφορμή για την σκλήρυνση διαφόρων καθεστώτων και κυβερνήσεων σε διάφορες περιοχές της γης. Ήδη όλοι οι Παγκόσμιοι Οργανισμοί προειδοποιούν ότι πλήττει τη Δημοκρατία, τις ατομικές ελευθερίες και φέρνει εκατομμύρια θανάτους από οικονομική εξαθλίωση, πείνα, και φτώχεια.

Εδώ στην Ελλάδα οι υπεύθυνοι για την οικονομική καταστροφή λοιμωξιολόγοι άρχισαν να ψελλίζουν ότι η ανοσία της αγέλης δεν είναι άσχημο πράγμα. Ήδη ο κ Τσιόδρας αναφερόμενος στο θετικό αποτέλεσμα της Σουηδίας, μας είπε ότι η ανοσία αγέλης, δηλαδή το πέρασμα του ιού από όλη την κοινωνία, δεν είναι κάτι κακό. Ο ένας μετά τον άλλον, οι καταστροφείς της ελληνικής οικονομίας, αυτοί που έριξαν και ρίχνουν εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες στη φτώχεια, τα γυρίζουν. Εμφανίζονται πιο συγκρατημένοι και μιλάνε για την κοινωνική ανοσία που εξασφαλίζεται, όταν ο ιός θα περάσει από τους περισσότερους. Τώρα φαίνεται πόσο οι περικοπές μνημονίου στο ΕΣΥ έφεραν την καταστροφή και την οικονομική ύφεση, αφού επελέγη το lockdown και μια σειρά καταστροφικά μέτρα για την αναχαίτηση του ιού.

Είμαστε μόνοι μας, και ό,τι συμβεί θα το πολεμήσουμε μόνοι μας

Όπως όλοι καταλάβατε χθες, η Ευρώπη δεν πρόκειται να επιβάλλει κυρώσεις στον Ερντογάν. Δεν πρόκειται να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις να πολεμήσουν δίπλα στους Έλληνες εταίρους. Δεν πρόκειται να κουνήσει δάκτυλο αν επιτεθεί ο Τούρκος στα Ακριτικά νησιά μας. Είμαστε μόνοι μας, και ό,τι συμβεί θα το πολεμήσουμε μόνοι μας. Οι Γερμανοί, όπως συνέβαινε πάντα, είναι εναντίον της πατρίδας μας. Το Βερολίνο, όπως συνέβαινε πάντα, ενισχύει τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και την τουρκική οικονομία. Βερολίνο και Άγκυρα ήταν σύμμαχοι σε όλους τους πολέμους και παραμένουν δυνατοί φίλοι. Οι Ευρωπαίοι που καταλαβαίνουν και φωνάζουν εναντίον του φασίστα Ερντογάν, αυτοί που τον λένε «ισλαμοφασίστα», δυστυχώς είναι δεμένοι στο άρμα του Βερολίνου ή υποχρεώνονται ή λόγο αδυναμίας υπακούν στις εντολές της κυρίας Μέρκελ.

Ετοιμαστείτε για πόλεμο κατά μήκος των συνόρων του Ελληνισμού. Ετοιμαστείτε για μεγάλο πόλεμο στον αέρα τη θάλασσα και την ξηρά. Οι Τούρκοι περιμένουν τον Μητσοτάκη να παραδοθεί άνευ όρων είτε με ντουφεκιά είτε χωρίς ντουφεκιά. Αυτή η κυβέρνηση ίσως πάει σε διαπραγματεύσεις, αλλά αυτή τη φορά θα κοπούν τα χέρια όσων αποπειραθούν να υπογράψουν παραχώρηση εθνικών, κυριαρχικών δικαιωμάτων. Ο Ερντογάν δεν θα αρμενίζει για πολύ μακριά από το Καστελόριζο. Κάποια στιγμή, επειδή ο χρόνος κυλάει, και επειδή πολλοί Τούρκοι πεινάνε, και κυρίως επειδή το πρωί στον καθρέπτη του βλέπει τον νέο Μωάμεθ τον Πορθητή, θα επιτεθεί. Ήδη ξεφεύγει, και στις δηλώσεις του δείχνει ότι θα στήσει επεισόδιο που θα το αποδώσει στη δική μας πλευρά. Παραβιάζει όλα τα συμφωνηθέντα, ως Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο κρατών, όπως στη συμφωνία Παπούλια–Γιλμάζ. Εμφανίζεται ως ο ηγέτης του Ισλάμ, ως Μωάμεθ που έχει στρατιωτική παρουσία σε εννέα περιοχές του κόσμου. Μην περιμένετε απολύτως τίποτα από τους Γερμανούς, από τους Ευρωπαίους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω σχέσεων με το Βερολίνο, λόγω απόλυτης υπακοής, είναι αδύνατον να σηκώσει ανάστημα και να πείσει τους Ευρωπαίους. Η Μέρκελ παζαρεύει τα σύνορά μας ως σύνορα μιας Γερμανικής μπανανίας στον Ευρωπαϊκό Νότο. Θέλει να ικανοποιήσει την Τουρκία, και καθοδηγεί τον Μητσοτάκη και την ελληνική πολιτική σκηνή αναζητώντας πώς θα περάσει αυτό το ξεπούλημα χωρίς να έχει μαζική, λαϊκή αντίδραση. Αυτήν την ώρα το Βερολίνο σκέπτεται ποιοι θα υπογράψουν τις παραχωρήσεις. Σκέπτεται ή κουβεντιάζει αν μπορεί μόνος του ο Μητσοτάκης και η ΝΔ ή απαιτείται σύμπραξη κομμάτων με πρωθυπουργό έναν Παπαδήμο. Κανείς δεν θέλει να βγάλει τα αναμμένα κάρβουνα από τη φωτιά του Αιγαίου. Όποιος ή όποιοι το κάνουν θα κηρυχθούν άμεσα προδότες, αυτοί και τα μέλη των οικογενειών τους. Η κυρία Μέρκελ αναζητά στηρίγματα στην κατεχόμενη Αθήνα για να στείλει τον Μητσοτάκη σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Είναι απόλυτα συνεννοημένη με τον Ερντογάν. Θέλει να κάνει τους Έλληνες να πιστέψουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ότι (αυτός ο δρόμος) είναι απαραίτητος για το συμφέρον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την οικονομία της Γηραιάς Ηπείρου, για το θέμα των μεταναστών, για την σταθερότητα στην Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, για το μοίρασμα των φυσικών πόρων. Για όλα αυτά πρέπει να υποχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ελλάς.

Στο φινάλε, λένε του Μητσοτάκη, ότι «δεν χάθηκε ο κόσμος. Να δώσετε μια σειρά από νησιά, νησίδες και βραχονησίδες. Άλλωστε θα το πάμε σιγά σιγά: Θα συμφωνήσουμε πρώτα για τον αέρα, τις θαλάσσιες ζώνες και τα ακατοίκητα νησιά. Θα μιλήσουμε για μεγαλύτερη αυτονόμηση στη Θράκη. Και δεν είναι κακό να πάμε και στη Χάγη με όλα τα αιτήματα της Τουρκίας».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top