0
Ανύπαρκτες είναι πλέον οι σχέσεις της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση, τον οποίον τα τελευταία νέα θέλουν να μην έχει την παραμικρή εμπλοκή με την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη».


Μετά την έντονη αντιπαράθεση των δυο τους για την εκπομπή, ο Μάνεσης μιλώντας στο newspistol, υποστηρίζει πως δεν ανακατεύεται πια με τα θέματα της εν λόγω εκπομπής και πως την ευθύνη για την πορεία της την έχουν αποκλειστικά η Μελέτη και η ομάδα της. 

«Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη. Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα ήθελε να κάνει infotainment», είπε και συνέχισε:

«H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε… ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ , όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top