0
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, παραβίασε βασικούς κανόνες του πρωτοκόλλου αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού φιλώντας το χέρι ενός ενός ιερέα, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση έχει στείλει στον εισαγγελέα ιερείς και πιστούς και πολύ ελαφρύτερα «αδικήματα» περί τον κορωνοϊό.


Aλλά η είδηση βρίσκεται αλλού: Ο πατήρ Κωνσταντίνος που χειροφίλησε ο Ν.Χαρδαλιάς καταδίκασε με δηλώσεις του την υποχρεωτική μασκοφορία ότι είναι αντίθετη στον Θεό και ότι «οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ»!

Να δούμε αν θα τολμήσει να το καλέσει ο εισαγγελέας για «παρότρυνση σε αποχή από τις μάσκες» όπως ζήτησε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για όσους αμφισβητούν ότι οι μάσκες συνεισφέρουν αυτό που η κυβέρνηση και οι πωλητές του διατείνονται, ότι «σώζουν από τον κορωνοϊό»
«Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα συμβαίνουν γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια», ανέφερε.

«Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ»., συμπλήρωσε. 

Συμφωνούμε απόλυτα με όσα είπε ο ιερέας, όπως συμφωνούμε απόλυτα και με τον Ν.Χαρδαλιά που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Όμως ή θα τηρούνται οι κανόνες που οι ίδιοι οι κυβερνητικοί επέβαλαν ή θα τους καταργήσουμε όλοι μαζί.

Και με τον Χριστό και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ζήτησε την ποινική δίωξη όσων αποφεύγουν να φορέσουν μάσκα, δεν γίνεται να είναι κάποιος. Πρέπει να επιλέξει...


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top