0
Σε υψηλούς τόνους εκατέρωθεν η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, ξέσπασε με αφορμή τις καταλήψεις στα σχολεία.


Ειδικότερα, ο κ. Γιαννούλης άσκησε κριτική στον κ. Μπογδάνο τον οποίο χαρακτήρισε «ακροδεξιό απολειφάδι» κατηγορώντας τον ότι έκανε αναφορές σε γονείς που μεγαλώνουν φίδια και πιθήκους. «Λυπάμαι πολύ, δεν θα μπω σε συνομιλία με τον κ. Μπογδάνο αν δεν ζητήσει συγγνώμη. Δεν αναγνωρίζω σαν συνομιλητή μια ακροδεξιά χυδαιότητα αν δεν ζητήσει συγγνώμη από όλους τους γονείς τους οποίους κατηγόρησε ότι μεγαλώνουν φίδια και πιθήκους. Οι ανοησίες Μπογδάνου προσβάλλουν την ελληνική κοινωνία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης.

Ο κ. Μπογδάνος απάντησε ότι δέχεται ανοίκεια επίθεση από τον κ. Γιαννούλη και πως δεν δέχεται κριτική περί ακροδεξιάς «από συνεργάτες της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων»  και σημείωσε πως η αναφορά «τι φίδι ανεχόμαστε στον κόρφο των σχολείων μας» που συνόδευε σκίτσο σε ανάρτησή του δεν είχε να κάνει με τους γονείς αλλά με τις καταλήψεις και τους καταληψίες.


«Οι καταλήψεις καταστρέφουν τις υποδομές και εμπεδώνουν κουλτούρα τραμπουκισμού και ανομίας και μάλιστα η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει να τις «σπάσει» με έννομα μέσα» είπε, υπονοώντας ότι θα έπρεπε ήδη η αστυνομία να έχει παρέμβει στις καταλήψεις.


«Οι καταλήψεις έβγαλαν τις γενιές του Τσίπρα, είναι παράνομες και δεν έχουν θέση στα ελληνικά σχολεία» τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ξεκαθάρισε πως με τον όρο «φίδια» δεν αναφερόταν στα παιδιά αλλά τους «ινστρούχτορες» τους.

Ακολούθησε δεύτερη κόντρα ανάμεσα στον κ. Μπογδάνο και τον κ. Γιαννούλη σχετικά με το αν οι καταλήψεις είναι υποκινούμενες, με τους δύο βουλευτές να εξαπολύουν σφοδρές εκατέρωθεν κατηγορίες. 

Τέλος ο κ. Μπογδάνος είπε πως προτίθεται να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το αν υπάγεται το φαινόμενο των καταλήψεων στο άρθρο 334 του ποινικού κώδικα. 


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top