0
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πλέον οι ειδικοί συμφωνούν ότι η κατάσταση στην Αθήνα μοιάζει μη αναστρέψιμη και το lockdown είναι μονόδρομος.


Ο Νίκος Σύψας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega σήμερα ήταν σαφής: «Το μοναδικό μέτρο το οποίο έχει θεαματική επίδραση στην επιδημία είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας – το lockdown. Πρέπει να ληφθούν μέτρα έγκαιρα στην Αττική για να χτυπήσουμε την επιδημία πριν ξεφύγει».

Μπορεί χθες να είχαμε μείωση στον αριθμό των κρουσμάτων όμως αυτό δεν δείχνει να αλλάζει την κατάσταση καθώς οι επιστήμονες κοιτούν ένα άλλο νούμερο που μεγαλώνει διαρκώς. Εκείνο των διασωληνωμένων.

Πληροφορίες του instanews αναφέρουν ότι το lockdown στην Αθήνα όχι μόνο έχει κλειδώσει, αλλά εξετάζεται και το ενδεχόμενο να γίνει πιο γρήγορα απ’ ό,τι είχε αρχικά σχεδιαστεί.


Αν δεν γίνει κάποια πολύ μεγάλη ανατροπή στα επιδημιολογικά δεδομένα της πρωτεύουσας τότε είναι πολύ πιθανό στο τέλος της εβδομάδας να ενεργοποιηθεί το δυνατό χαρτί των επιστημόνων. Ένα fast track lockdown 2 εβδομάδων ώστε να αναχαιτιστεί ο ιός πριν γονατίσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top