0
Ποιος να το περίμενε 6 σχεδόν μήνες μετά την ιστορία με το βιτριόλι που συγκλόνισε την Ελλάδα ότι θα γινόμασταν μάρτυρες μιας νέας επίθεσης με πολλά κοινά στοιχεία με την επίθεση στην Ιωάννα.


Για καλή τύχη του θύματος αυτή τη φορά ο δράστης δεν κρατούσε βιτριόλι, αλλά βενζίνη. Η 29χρονη γυμνάστρια από τον Βόλο περιέγραψε στην εκπομπή «Live News» τις δραματικές στιγμές που έζησε:

«Με ακολούθησε, τον απέφυγα, τη δεύτερη φορά, μου έριξε το υγρό, έκανα ελιγμό, μπήκα στο ταξί. Έσκυψα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ξαναρίξει και είπα στον οδηγό να φύγει γρήγορα. Μέσα στο ταξί έσκυψα μήπως είναι ανοιχτό το παράθυρο και μου επιτεθεί και τρίτη φορά».

Η ίδια λέει ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, ήταν η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα καθώς η επίθεση που δέχτηκε είχε πολλά κοινά στοιχεία:

«Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί, τι θα μπορούσα να πάθω… Θυμήθηκα το βιτριόλι και ταράχτηκα πολύ».

Όπως αποκαλύπτει η 29χρονη ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, είναι ένας 37χρονος, γνωστός στην πόλη του Βόλου ως «Κάμελ». Ο 37χρονος ο οποίος πρόσφατα αποφυλακίστηκε σύμφωνα με τη γυμνάστρια δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε επίθεση σε γυναίκα.


Δείτε αναλυτικά τι λέει το θύμα της επίθεσης:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top