0
Από την ώρα που ο Ερντογάν με βαρύγδουπο ύφος προειδοποιούσε «Και σήμερα είπαμε μην τυχόν επιτεθείτε στο Oruc Reis μας, αλλιώς θα πληρώσετε βαρύ τίμημα. Και έλαβαν την πρώτη απάντηση» τα τουρκικά μέσα κυριολεκτικά έδωσαν ρέστα.


Σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι η ελληνική φρεγάτα, Λήμνος, χτυπήθηκε από το Kemal Reis έχουν επιδοθεί σε μια πρωτοφανή προσπάθεια παραποίησης της πραγματικότητας που φτάνει στα όρια της γελοιότητας.

Πιο συγκεκριμένα στα τουρκικά Μέσα ανακυκλώνεται μια φωτογραφία που είναι προφανές ότι πρόκειται για φωτομοντάζ (και μάλιστα κακής ποιότητας) στην οποία φαίνεται η ελληνική φρεγάτα με χτυπημένη την πλώρη της.

Συγκεκριμένα η Yeni Safak δημοσιεύει στη διαδικτυακή της έκδοση «είδηση» τη φωτογραφία της φρεγάτας υπό τον τίτλο «Τουρκικό χαστούκι στο ελληνικό “Λήμνος”» και υπότιτλο «Ιδού τι έπαθε το “Λήμνος” από το “Kemal Reis” όταν προσπάθησε να εμποδίσει το “Oruc Reis”».

Τα σχόλια περιττεύουν. Ο… καρχαρίας που έχει μπει με φώτοσοπ πάνω στη φρεγάτα για να φανεί το…χτύπημα μιλάει από μόνος του…


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top