0
Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης σχετικά με τη χρήση μάσκας, λέγοντας πως «δεν προφυλάσσει»...  Μετά την κηραλοιφή για τον κοροναϊό, ο Κυριάκος Βελόπουλος «χτύπησε» ξανά, «παραδίδοντας» ακόμη ένα επιδημιολογικό μάθημα...

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ενώ παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων και υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι με την πανδημία στη χώρα, δήλωσε πως είναι «εναντίον της μάσκας», ενόψει και του ανοίγματος των σχολείων.

«Εγώ προσωπικά είμαι εναντίον της μάσκας. Για έναν και μόνο λόγο: Αν μου έλεγαν 100% οι επιστήμονες ότι προφυλάσσει από τον κορονοϊό τους Έλληνες, θα ήθελα να την επιβάλλουμε παντού. Δεν προφυλάσσει η μάσκα. Έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο, και θέλετε να τον κάνετε υποχείριο των όποιων γελοίων επιλογών σας», είπε o Κυριάκος Βελόπουλος στον Focus FM. 

Δήλωσε, επίσης, πως «στην αρχή, όταν δεν υπήρχαν μάσκες, ο Τσιόδρας μας έλεγε ότι είναι επικίνδυνες. Μόλις έκανε ο Νταβέλης το εργοστάσιο, που βγάζει εκατομμύρια μάσκες και είναι δικός σας άνθρωπος, θέλετε να επιβάλλετε τις μάσκες».

Αναφορικά, δε, με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για χορήγηση δωρεάν εμβολίου στους πολίτες, ο κ. Βελόπουλος διερωτήθηκε «τι εμβόλιο θα κάνετε στον Έλληνα, αφού δεν υπάρχει το εμβόλιο».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top