0
Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεχίζει να προτείνει αντιπαραγωγικά μέτρα που θα καταστρέψουν τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία, καθώς ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση την επιβολή υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους! 



Στην τελευταία σύσκεψη που πραγματοποίησαν λόγω της μικρής κι αναμενόμενης αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, πρότειναν η μάσκα να γίνει ξανά υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους.

Αντιλαμβανόμαστε πως κάτι τέτοιο θα αποτελέσει την «ταφόπλακα» του ελληνικού τουρισμού, καθώς κανείς δεν θα μπορεί να διασκεδάσει σε μπαρ, κλαμπ κι εστιατόρια φορώντας... μάσκα.

Μάλιστα από το πρωί διάφοροι λοιμωξιολόγοι βγαίνουν στα κανάλια και κατατρομοκρατούν το κόσμο, υποστηρίζοντας πως ο λόγος που αυξήθηκαν τα κρούσματα είναι πως οι Έλληνες δεν... φορούν μάσκα.

Επιπλέον η κυβέρνηση επέβαλε μέτρα για πανηγύρια και μπιτς μπαρ, ενώ το μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων Χαράλαμπος Γωγός δήλωσε πως «οι μάσκες μπορεί να αποτελέσουν σημαντικό όπλο για την επιδημία σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε»,

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top