0
Βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και μάλιστα ανέβασε στο twitter γνωστός Τούρκος αθλητικός δημοσιογράφος, φαίνεται να δείχνει Δ.Γιαννακόπουλο να εισβάλλει σε σουβλατζίδικο οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού.


Όπως όλα δείχνουν το σκηνικό προηγήθηκε της επίθεσης των οπαδών στο σπίτι του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με μαχαίρια και πέτρες, η οποία επίσης έχει καταγραφεί σε βίντεο.


Όλα βέβαια ξεκίνησαν από την χυδαία επίθεση μερίδας οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στον πατέρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Παύλο ο οποίος σαν σήμερα πριν δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή.




Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Επίθεση από οπαδούς  δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μία μέρα μετά από τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε το πωλητήριο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, 100 άτομα με 50 δίκυκλα έφτασαν με πορεία στην οικεία του Γιαννακόπουλου στα βόρεια προάστια.

Όταν έφτασε στην περιοχή η ισχυρή αστυνομική δύναμη, οι οπαδοί είχαν προλάβει να απομακρυνθούν κι έτσι δεν έγινε καμία σύλληψη ή προσαγωγή. Οπως ενημέρωσε η ΕΛΑΣ, έχουν σταλεί δυνάμεις για να περιφρουρήσουν  το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όλο το βράδυ, καθώς και τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top