0
Όσο οργανωμένο και να είχε το μακάβριο σχέδιό της η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι, δεν μπόρεσε να αποφύγει τα λάθη που οδήγησαν τις Αρχές στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της.

Δεκάδες είναι τα βίντεο τα οποία την απεικονίζουν που εξασφάλισε και ανέλυσε η Ασφάλεια, με ένα εξ’ αυτών να την παρουσιάζει όπως πραγματικά είναι χωρίς την παραμικρή μεταμφίεση. 

Πρόκειται για υλικό από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου της Λεωφόρου Συγγρού, τραβηγμένο μία ημέρα πριν την επίθεση, συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου και ώρα 09:08 το πρωί.

Στην αρχή του βίντεο -το οποίο εξασφάλισε το Star-  τη βλέπουμε να κινείται στον δρόμο, ωστόσο αμέσως αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν κάμερες και ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο, κοιτώντας χαμηλά προκειμένου να μην καταγραφεί το πρόσωπό της. Παράλληλα, ξεκινά να περπατά πιο γρήγορα για να βγει εκτός πεδίου κάμερας.

Η ίδια κατευθυνόταν προς έναν τηλεφωνικό θάλαμο τον οποίο χρησιμοποίησε προκειμένου να καλέσει την εταιρεία ραδιοταξί και να κανονίσει το ραντεβού της επόμενης ημέρας στη Θησέως. Αποχώρησε από το σημείο 10 λεπτά αργότερα.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που κάνει ακόμα δυσκολότερη τη θέση της κατηγορουμένης, η οποία δεν έχει καν άλλοθι για την ημέρα και την ώρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Π.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top