0
Ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τον γιατρό – μαϊμού να ζητάει από καρκινοπαθή να σταματήσει την αγωγή του, παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.


Το ντοκουμέντο είναι πραγματικά σοκαριστικό, καθώς ο ψευτογιατρός προσπαθεί να πείσει να εγκαταλείψει οποιαδήποτε ελπίδα έχει να θεραπευτεί και να πεθάνει αργά και βασανιστικά καταναλώνοντας άχρηστες σταγόνες, τις οποίες ο απατεώνας πωλούσε για πολλές χιλιάδες ευρώ.

«Σταθήκαμε τυχεροί και ζούμε», δήλωσε στην ίδια εκπομπή μητέρα 16χρονου παιδιού.

Αποκαλυπτικό είναι το αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τον ίδιο τον γιατρό – μαϊμού να προσπαθεί να πείσει μια καρκινοπαθή να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή της και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα.

«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία.

Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», ακούγεται να λέει ο 47χρονος.

Ο άνδρας στο τηλέφωνο επιχειρεί να πείσει για τις γνώσεις του το ανυποψίαστο θύμα του και μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξαλείψει τον καρκίνο:

«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye-bye», του λέει.

Ο 47χρονος σύμφωνα με την καταγγελία υποδεχόταν ασθενείς στο ιατρείο ενός αγγειολόγου που σήμερα κατηγορείται ως συνεργός του και από εκεί συστηνόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

«Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Η προτροπή του προς τους ασθενείς του, όπως λένε οι ίδιοι, σταθερή: Διακόψτε την αγωγή και όλα θα λυθούν με σταγόνες.

Μάλιστα από το 2016 είχαν επιβληθεί σε βάρος του περιοριστικά μέτρα για την υπόθεση της απάτης που έστησε σε βάρος του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά. Η δίκη για την υπόθεση ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Ιουνίου, μία ημέρα δηλαδή μετά τη σύλληψή το

Ακούστε τον ψευτογιατρό:
ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top