0
Οι Αγγλικανοί ευθυγραμμισμένοι στις απαιτήσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων ετοιμάζονται να αποκαθηλώσουν τα αγάλματα του «λευκού Ιησού». 


Η επίθεση στις χριστιανικές αξίες συνεχίζεται όμως και με μεγαλύτερο θράσος! 

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, είναι έτοιμη να παίξει τον Ιησού ως λεσβιακή γυναίκα στην επερχόμενη ταινία “Habit”. Επίσης, στην σειρά συμπρωταγωνιστούν η γνωστή από το κανάλι της Disney Bella Thorne, και ο Άγγλος τραγουδιστής Gavin Rossdale. Η ταινία παρουσιάζεται ως "μια rock-n-roll εκδοχή της ζωής του Μεσσία ", και απεικονίζει τον Καλό Ποιμένα ως "γυναίκα με μυτερά μαλλιά και δαχτυλίδι στην μύτη"

Μετά από αυτήν την είδηση επόμενο ήταν να υπάρξουν αντιδράσεις με χριστιανικές ακτιβιστικές ομάδες να υπογράφουν ήδη αναφορές για να εμποδίσουν την ταινία.

Ο Ιησούς στην επερχόμενη ταινία Habit είναι μια γυναίκα και μάλιστα ομοφυλόφιλη. Το ότι ο ρόλος παίζεται από την κόρη του Βασιλιά της Ποπ, Παρίς Τζάκσον, είναι προφανές πως γίνεται για λόγους δημοσιότητας.

Φαίνεται ότι οι παραγωγοί της ταινίας “Habit” θέλουν να προκαλέσουν για να κερδίσουν δημοσιότητα. Ο χαρακτήρας της Bella Thorne έχει χαρακτηριστεί ως ένα «έξυπνο κορίτσι του δρόμου με φετίχ τον Ιησού η οποία αναμιγνύεται σε μια βίαιη συμφωνία ναρκωτικών και βρίσκει μια πιθανή διέξοδο όταν μεταμφιέζεται ως καλόγρια». 

Προφανώς, αυτή η ιδέα δεν επρόκειτο ποτέ να ταιριάξει καλά με τη χριστιανική κοινότητα,... Το Movieguide, ένα μη κερδοσκοπικό έργο για την «αποκατάσταση των χριστιανικών αξιών στη βιομηχανία ψυχαγωγίας», ξεκίνησε μια αναφορά εναντίον της ταινίας, υποστηρίζοντας ότι οι παραγωγοί «επιτέθηκαν στην ιστορική και βιβλική απεικόνιση του Ιησού Χριστού».

Το κύριο επιχείρημά τους είναι ότι η απεικόνιση θα παραπλανούσε και θα μπορούσε να μπερδέψει τα παιδιά. Η ημερομηνία κυκλοφορίας ή ο διανομέας της ταινίας δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top