0
Σε άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε η... απόπειρα αστυνομικών να κάνουν συστάσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας στον ιδιοκτήτη ενός μπαρ στην Άρτα. 


Ο επιχειρηματίας και κάποιοι... φίλοι του επιτέθηκαν και χτύπησαν τρεις αστυνομικούς, ενώ προκάλεσαν φθορές και σε ένα περιπολικό όχημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι τρεις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ωστόσο, εντός της ημέρας οι δράστες (σ.σ. ηλικίας 23 έως 30 ετών) ταυτοποιήθηκαν και τελικά συνελήφθησαν έξι άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απλής, επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης, βίας κατά υπαλλήλων, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης ησυχίας και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Στο πλαίσιο ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια δύο εκ των συλληφθέντων μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top