0
Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για την επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου 3 εβδομάδες στην Καλλιθέα. 

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μίας 35χρονη ως ύποπτης για την επίθεση και από εκείνη την στιγμή αρκετά πράγματα έχουν έρθει στο φως.

Όπως όλα δείχνουν η ερωτική αντιζηλία είναι ο λόγος που η δράστις προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη της. Ένα friend request ήταν αρκετό προκειμένου ο φθόνος και η ζήλια να φουντώσουν στη δράστιδα και να βάλει την άτυχη Ιωάννα στο στόχαστρό της

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι ένας 40χρονος άνδρας είναι η πέτρα του σκανδάλου. Ο 40χρονος Νώντας είναι πρώην μπάρμαν και τώρα εργάζεται σε εταιρεία. Πρόκειται για άνδρα που μόνο απαρατήρητος δεν περνάει αφού εκτός από ωραίος είναι και επικοινωνιακός.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε διάφορα μαγαζιά στα Επτάνησα και στην Αθήνα. Αγαπά τα ταξίδια και την διασκέδαση ενώ είναι οπαδός του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στις Αρχές με την 35χρονη είχε ελεύθερη ερωτική σχέση.

Ο 40χρονος στην κατάθεσή του περιέγραψε: «Πριν από περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, και τελικά αναπτύξαμε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου.

Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα, στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top