0
Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες συγγενών των θυμάτων του 47χρονου απατεώνα ψευτογιατρού, ο οποίος δεν δίστασε να αναγκάσει αρκετούς καρκινοπαθείς να κόψουν την θεραπεία τους, σκοτώνοντας αργά και βασανιστικά δύο παιδιά 14 και 16 ετών και έναν 76χρονο.


Στον Ελεύθερο Τύπο μίλησε ο θείος της 14χρονης από την Κω που έχασε τη ζωή της μετά τις «θεραπείες« του απατεώνα «γιατρού», ο οποίος άρπαξε από την οικογένειά της συνολικά 19.000 ευρώ.

«Επέμενε ότι οι θεραπείες που κάναμε στο παιδί που μας σύστηναν οι γιατροί, με τα πρωτοκόλλα, οι θεραπείες, οι χημειοθεραπείες, είναι τελείως άχρηστες και ότι μόνο ζημιά κάνουν στο παιδί. Και επέμενε ότι με τις δικές του πρωτοποριακές θεραπείες που είναι υπο έγκριση θα έχουμε πλήρη ίαση» λέει ο θείος της 14χρονης.

Όσο για τη «θεραπεία» αυτή, σύμφωνα με τον συγγενή της 14χρονης, «ήταν κάτι έλαια και αποστάγματα. Τελικά η θεραπεία δεν έκανε τίποτα».

Ο 47χρονος ήταν μάλιστα τόσο αδίστακτος ώστε παρά το γεγονός ότι η 14χρονη έκανε μαγνητικές «εκείνος τις έβλεπε και έλεγε ότι μίκραινε ο όγκος. Στην πραγματικότητα μεγάλωνε και το παιδί ήταν ακάλυπτο».

«Το παιδί μετά από έξι-επτά μήνες χειροτέρεψε και έπεσε σε κώμα» συνεχίζει ο θείος της 14χρονης.

Συγγενείς άλλων θυμάτων του γιατρού-«μαϊμού» κατήγγειλαν ότι τους έδινε τσουκνίδα, θυμάρι και... βαλσαμόλαδο. Μάλιστα, σε τρεις «ασθενείς του» στον Βόλο είπε ότι μάζευε ο ίδιος τα βότανα.

Όπως υποστηρίζουν θύματά του, ο ψευτογιατρός – εκτός από τα βότανα- τους έδινε και ένα εξαντλητικό πρόγραμμα με βιταμίνες και υγρά διαλύματα, ενώ σε μοναστήρια της Αττικής μοίραζε κρέμες για κάθε δερματολογικό πρόβλημα.

Νέο σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο

Στην επιφάνεια ήρθε νέο ηχητικό ντοκουμέντο με παραληρηματικές θεωρίες του ψευτογιατρού για την γιατρειά του καρκίνου.

Αυτή τη φορά, ο «Νικόλαος Κοντός» το πήγε ένα βήμα παρακάτω, αφού με μια... ανάλυση των εξετάσεων ενός καρκινοπαθούς, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει και να μπερδέψει το θύμα του, με τις δήθεν εξειδικευμένες γνώσεις του.

«Λογικά, θα έπρεπε να έχεις έναν αιματοκρίτη γύρω στο 30. Αλλά λόγω όλων αυτών που έχεις κάνει, έχεις 41. Καρκινοπαθής, με αιματοκρίτη 41, αιμοσφαιρίνη κάπου στο 14, αιμοπετάλια είχε περίπου 270, 280 χιλιάδες, οι εξετάσεις θα είναι εντελώς κάτω! Θα πέσεις στην μισή δοσολογία», ακούγεται να λέει ο ψευτογιατρός.

Δίνει μάλιστα και γραπτές οδηγίες για το πώς ο… ασθενής, θα λαμβάνει σε σταγόνες τα σκευάσματα με τα βότανα.

«Θα βρεις στη συσκευασία ένα μπουκάλι με απόσταγμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ίσως για την υγεία σας. Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα. Είναι πολύ δυνατό, η ποσότητα που σας στέλνω είναι αρκετή γιατί λίγες σταγόνες αρκούν. Θα δείτε τεράστια βελτίωση σε 20 μέρες στον οργανισμό σας.

Ρυθμίζει και ενεργοποιεί το RNA το οποίο επαναδομεί και ρυθμίζει το DNA έτσι ώστε επιδιορθώνει βλάβες γονιδιακές ή επίκτητες από ατυχήματα, καταχρήσεις ουσιών, ναρκωτικά, χημειοθεραπεία, λάθος διατροφή, τοξινώσεις, ράδιο-ακτινοβολία κτλ», λέει ο 47χρονος.

«Άμα φτάσουμε γύρω στο 46 - 47 αιματοκρίτη, σημαίνει ότι θα έχουμε καταφέρει τεράστια οξυγόνωση. Όταν χάνουμε το οξυγόνο μας, χάνουμε το νερό μας, δεν πίνουμε νερό και το χάνουμε και χάσουμε το 30% του νερού και του οξυγόνου από ένα κύτταρο, αυτό γίνεται καρκινικό.

Θέλω να σε πάω στα ψηλά, στους δείκτες που πρέπει! Έτσι; Πρέπει να κάνουμε υπέρ- οξυγόνωση, για να φύγει ο καρκίνος. Καθ’ ότι υπάρχει διέγερση από το οξυγόνο που δεσμεύουν και οδηγούν οι ουσίες των βοτάνων στα καρκινικά κύτταρα του σώματος προκειμένου να τα εξουδετερώσουν», ακούγεται να λέει ο επικίνδυνος απατεώνας.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top