0
Μπήκαν, μπαίνουν και εξακολουθούν να μπαίνουν στη χώρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ!




Τους δίνουν επιδόματα, δωρεάν στέγη, σίτιση και περίθαλψη!

Μας ζήτησαν και μας ζητούν να δείξουμε αλληλεγγύη. Να τους δεχθούμε σαν να είναι ο καθένας ξεχωριστά, ένας από εμάς!!!

Από εμάς τους γηγενείς. Τους αυτόχθονες. Αυτούς που είμαστε απόγονοι των ανθρώπων που έζησαν από αρχαιοτάτων χρόνων σε αυτόν τον τόπο. Στον τόπο όπου δημιούργησαν τον μεγαλύτερο πολιτισμό του πλανήτη!!!

Που ανακάλυψαν τις επιστήμες, τη φιλοσοφία, τη μουσική και όλες τις άλλες τέχνες!!!

Στον τόπο όπου έχει ποτιστεί με ποτάμια αίματος από τους προγόνους μας, για να μην τον πατήσει και τον κατακτήσει βάρβαρος και να παραμείνει ελεύθερος για τους γηγενείς. Για όλους εμάς. 

Τους Έλληνες!!!


Μας απαγόρευσαν ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ (!) να εκφραζόμαστε ελεύθερα για να αποκαλέσουμε και να χαρακτηρίσουμε όλους αυτούς που μπήκαν, μπαίνουν και εξακολουθούν να μπαίνουν στη χώρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ, πως είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...



Τους αποκάλεσαν ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!!

Ας δούμε λοιπόν τους ορισμούς των λέξεων: 

Λαθρομετανάστης: Παράνομα εισερχόμενος σε χώρα από μη προσδιορισμένο σημείο ελέγχου.
(στον νόμο του ΠΚ/άρθρο 76, «Προϋποθέσεις και διαδικασία διοικητικής απέλασης» αποδίδεται με τον όρο "λαθρομετανάστης"
Μετανάστης: Πολίτης διαφορετικής εθνικότητας που με νόμιμη διαδικασία και έγγραφα βρίσκεται σε άλλη χώρα...
Πρόσφυγας: Πολίτης χωρας που λόγω εμπόλεμης εμπλοκής της χώρας του καταφεύγει στην αμέσως πλησιέστερη προκειμένου να διασωθεί...
Παρατυπος μετανάστης: ΔΕΝ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ ο όρος καθώς η είσοδος με παράνομο τρόπο (χωρίς έγγραφα κλπ) σε μια χώρα είναι παράνομο και διώκεται ποινικά από τους Νόμους του κάθε κράτους... "παρατυπία" ορίζεται η πράξη που συνιστά μη τήρηση κανόνων που αφορούν τυπικά θέματα (πλημμέλημα) η είσοδος σε χώρα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα είναι παράνομη..
Οικονομικός μετανάστης: μετανάστης νόμιμος (με έγγραφα) που για οικονομικούς λόγους κατέφυγε σε άλλη χώρα ..
"Αιτών άσυλο" : Δικαίωμα έχουν όσοι πολίτες καταφεύγουν σε άλλη χώρα προκειμένου να τεθούν σε καθεστώς προστασίας και να μην επιστρέψουν με διοικητική απέλαση στη χώρα από την οποία προέρχονται σε αποφυγή κυρώσεων (φυλάκισης θανάτωσης κλπ)

Εξ ορισμού ως φιλολογικός ορισμός, «λάθρος» είναι ο παράνομος/ κρυμμένος... ενδεικτικές άλλες χρήσεις του όρου
«λαθρεπιβάτης» (επιβάτης χωρίς εισιτήριο)
"λαθροκυνηγός" (χωρίς άδεια κυνηγίου ή σε περίοδο που απαγορεύεται το κυνήγι)
"λαθραναγνώστης" κλπ....

ως «λάθρα» αποδίδεται η ενέργεια πχ η παράνομη είσοδος σε χώρα, "λαθρομετανάστευση"...

Νομιμοποίησαν την παρανομία δίνοντάς τους - με την πάροδο του χρόνου - έγγραφα για την ελεύθερη παραμονή και διαβίωσή τους στη χώρα...

Λ@θρομετανάστης: «Ήρθα εδώ για να μείνω και δεν πάω πίσω ό,τι και να γίνει» (video)

Απέκτησαν το δικαίωμα του εκλέγειν και κάποιοι του εκλέγεσθαι....!!!

Αλλοίωσαν εθνολογικά την Ελλάδα... Ποιοι συναίνεσαν και συμφώνησαν να γίνει αυτό το έγκλημα, να αλλοιώσουν δηλαδή εθνολογικά τον τόπο, είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ... Αυτοί που κατάφεραν να μετατρέψουν τη χώρα σε χώρο... Τη χώρα των Ελλήνων σε χώρο λαθρομεταναστών και αλλόθρησκων...!!!

Είδαμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο Β', να μη φέρει σταυρό και εγκόλπιο  (!) σε επίσκεψή του σε δομή λαθρομεταναστών στον Πειραιά, τον Μάρτιο του 2013, και σπεύδοντας να δικαιολογήσει αυτή του την εμφάνιση, δήλωσε πως το έπραξε για να μη θίξει το θρησκευτικό τους συναίσθημα!!!

Ακούσαμε δηλώσεις από βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ πως οι λαθρομετανάστες, γι΄αυτούς πρόσφυγες και μετανάστες, θα βοηθήσουν στην επίλυση του δημογραφικού, προ(Σ)καλώντας τους Έλληνες να αναπαραχθούν μαζί τους!!!

Ακούσαμε από βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ακόμη και από τον τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, πως οι λαθρομετανάστες, γι'αυτούς πρόσφυγες και μετανάστες, ήρθαν στην Ελλάδα για να μείνουν!!!





Ακούσαμε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει σε ομιλία του στο εξωτερικό λίγους μήνες πριν κερδίσει τις εκλογές και αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, πως θα πολεμήσει τον νατιβισμό, δηλαδή την αυτοχθονία, την εντοπιότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά σε ένα σημείο του λόγου του: «Η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού είναι δυστυχώς μία πραγματικότητα στην Ευρώπη, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε». 


Τον ακούσαμε επίσης από το βήμα της Βουλής να λέει πως είναι υπερήφανος που βλέπει την Ελλάδα να αλλάζει και να γίνεται πολυπολιτισμική!!!


Για όλα τα παραπάνω, αλλά και για πολλά ακόμη, η απάντηση, μία από τις πολλές που θα μπορούσαν δοθούν ως ΑΠΑΝΤΗΣΗ, είναι το βίντεο που ακολουθεί, ένα από τα... πολλά...

Όποιος αντέξει να το δει, ας το κάνει με δική του ευθύνη:




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top