0
Εκεί στη Νέα Δημοκρατία το... καουμποϊλίκι φαίνεται πως το έχουν αναγάγει αν όχι σε χόμπι, σίγουρα σε αγαπημένη συνήθεια, αφού έχουν μάθει πλέον καλά να κουνάνε το δάχτυλο στον κόσμο πιο καλά και από τη μπαγκέτα με την οποία διευθύνει και κατευθύνει την ορχήστρα ο μαέστρος!





Μετά λοιπόν τον... αρχισερίφη της ΝΔ, Νίκο Χαρδαλιά, τη σκυτάλη πήρε ο άλλοτε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα πολιτευτής και βουλευτής της κυβερνώσας παρατάξης, ιδιότητα που κατέχει και σήμερα, Βασίλης Οικονόμου.
Ο κ. Οικονόμου, καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής ετόλμησε να ξεστομίσει λόγια που προσβάλλουν βάναυσα το αίσθημα του καταταλαιπωρημένου Ελληνικού λαού, από τη βάσσανο της καραντίνας, αλλά και από τον τρόμο της διαφαινόμενης πολύ βαθιάς ύφεσης όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Οικονόμου σε σχόλιό του για τη χαλάρωση των μέτρων που εξήγγειλε την Τετάρτη (29/4) η κυβέρνηση, αναφερόμενος στη χρήση της μάσκας, είπε με χαρακτηριστικό όσο και εξοργιστικό τρόπο: 

«Όποιος δεν μπορεί να πάρει την μάσκα του ή να πληρώσει το βαρύ πρόστιμο των 150 ευρώ να κάτσει σπίτι του και να μην δουλέψει»!!!

Δείτε το βίντεο με τις ειρωνικές προς τους Έλληνες πολίτες, δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top