0
Η ολλανδική ΜΚΟ «Movement On The Ground», μας διαφημίζει τον νέο της εργοδηγό έργων!Των παράνομων φυσικά έργων που κάνουν στη Μόρια.


Γράφουν λοιπόν:

«Θέλουμε να καλωσορίσουμε θερμά τον νέο μας διευθυντή στο εργαστήριο ξύλου Αμπντούλ Καντίρ. Καθώς οι εγκαταστάσεις μας έξω από το στρατόπεδο της Μόρια συνεχίζουν να επεκτείνονται και αρχίζουμε να στεγάζουμε περισσότερους κατοίκους σε αξιοπρεπείς συνθήκες, οι κατασκευαστικές μας απαιτήσεις έχουν επίσης αυξηθεί.  Εργαζόμαστε σε πολλά έργα σε διαφορετικές περιοχές εκεί, που αφορούν από εγκατάσταση ηλεκτρικής ενέργειας έως ξυλουργικές εργασίες και επισκευές. Αυτή η επέκταση παρείχε την τέλεια ευκαιρία για να φέρουμε περισσότερη υποδομή σχετικά με τα εργαλεία μας. Χρειαζόμασταν κάποιον να επιβλέπει την χρήση εργαλείων και μηχανών ανά έργο. και το πιο σημαντικό χρειαζόμασταν κάποιον υπεύθυνο και παθιασμένο με την κατασκευή για να κάνει τη δουλειά. Ο Αμπντούλ Καντίρ ήταν το τέλειο ταίριασμα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας. Είναι πραγματικά ενθουσιασμένος που έχει αναλάβει αυτήν τη νέα ευθύνη». 

Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι που μαζεύτηκαν από παντού, με τη μορφή ΜΚΟ και κάνουν σωρηδόν παράνομες οικοδομικές εργασίες;   

Μήπως θα έπρεπε η αστυνομία να κατάσχει όλα αυτά τα εργαλεία που βλέπουμε στη φωτογραφία;

Υποβλήθηκαν μήπως πουθενά σχέδια ηλεκτρικών εγκαταστάσεων;

Ζητήθηκε κάποια άδεια από την πολεοδομία ή αυτά ισχύουν μόνο για τα κορόιδα τους Έλληνες;loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top