0
Στην κυβέρνηση του μυθικού «γραικυλιστάν» (το γραικυλιστάν είναι κάτι σαν τη «χαμένη» Ατλαντίδα), προσπαθούν να μαζέψουν τα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά μέτρα της «αντικανονικότητας».



Του Αντώνη Παπαϊωάννου

Ο Κουασιμόδος, πρωθυπουργεύων (του γραικυλιστάν) με το θίασό του, αλυσοδεμένοι με τα σιωνιστικά δεσμά και υπακούοντας στα κελεύσματα των εωσφοριστών, τα έκαναν «θάλασσα πλατιά».


Τα όποια μέτρα, θα επιβληθούν ή θέλουν να επιβάλλουν, καταρρέουν. Καταρρέουν μετά τη μεγαλύτερη πολιτική-στρατιωτική-κοινωνική άσκηση και κινητοποίηση που έλαβε ποτέ χώρα στα χρονικά της παγκόσμιας ιστορίας, για να κάνει μια «μαύρη παρεούλα» το οικονομικό-πολιτικό της «παιχνίδι» και να υποδουλώσει τον πληθυσμό του πλανήτη.

Τον ήδη «ζαλισμένο» και αλυσοδεμένο από την ουτοπική και matrix ευδαιμονία του κόσμου.


Αυτά τα οποία ετοιμάζουν για τη μετά «καραντίνα εποχή», αναμένεται επίσης να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην οικονομία. 

Το «κυβερνητικό αλαλούμ του γραικυλιστάν, καταδεικνύει ένα πράγμα (εκτός από το ότι ο «συντονισμός» είναι άγνωστη λέξη).

Ότι δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη αιτία και κανένας συγκεκριμένος λόγος για να φοράνε (οι «υπήκοοι» του «χώρου») μάσκες εκτός νοσοκομείων (που βρίθουν από ασθένειες και κανείς να μην πάει).

Όσον αφορά με το διαθέσιμο χώρο ανά άτομο, εκεί γίνεται το «έλα να δεις», αφού ισχύουν διαφορετικά τετραγωνικά για γραφεία, καταστήματα, σούπερ μάρκετ.

Ερώτημα: Πώς θα γίνεται ο έλεγχος, με το μάτι;

Θα πηγαίνουν οι κομματικοί ινστρούχτορες (μήπως;) με μεζούρες και κομπιουτεράκια;

Κι αν κάποιοι πελάτες φύγουν; Τί θα κάνουν; Θα τουε γυρίζουν πίσω για να τους μετρήσουν; Τα πρόστιμα θα ισχύουν κανονικά;

Ταλαιπωρήστε κι άλλο, εκ νέου τον τρομοκρατημένο (από τα συστημικά μέσα που έκαναν όλοι τη «βρώμικη δουλειά») κάτοικο αυτού του «χώρου».

Λέμε ΟΧΙ στην προπαγάνδα και στον φανταστικό ιό, που επινόησαν κάποιοι «φιλάνθρωποι» και τα απανταχού τσιράκια τους που επιθυμούν την παγκόσμια διακυβέρνηση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top