0
Χειρίζεται την πλούσια ελληνική γλώσσα με σπάνιο, και κυρίως μοναδικό, τρόπο. 


Ο Γιώργος Τράγκας, μετά το «διαζύγιο» με τον Παραπολιτικά FM, αρθρογράφησε στο crashonline.gr (ιστοσελίδα του ομώνυμου περιοδικού – και ιδιοκτησίας του) και έβαλλε κατά… πάντων. Κυβερνώντων, κυρίως.

Και, ειρήσθω εν παρόδω, ο Τράγκας θα επικοινωνεί με τους ακροατές, και θαυμαστές του, εφεξής από το κανάλι του στο YouTube.

Ο Τράγκας λοιπόν κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση, ότι άσκησε πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοφώνου, για τη μη ανανέωση της συνεργασίας του. και όχι μόνο αυτό: υποστηρίζει ότι επιχειρεί να εμποδιστεί η παρουσία του σε όλη την μπάντα των FM. Καταγγελίες, αν μη τι άλλο, σοβαρές.

Και από το άρθρο του… 2.500 λέξεων, κρατήσαμε τις εξής «φαρμακερές» ατάκες:

  • «Μαθαίνω ότι ο ιός του ολοκληρωτισμού θέλει να με φιμώσει. Μέλη της οικογένειας, ανιψιοί, αδελφοί και ξάδελφοι, επιθυμούν διακαώς να απομακρυνθώ από όλα τα Μέσα ενημέρωσης».
  • «Ενοχλούνται με όσα λέω , με όσα ψάχνω, με όσα φέρνω στο φως, τόσο για τους λοιμωξιολόγους, όσο και για τους κυβερνητικούς. Για την υγειονομική χούντα και τους επιχορηγούμενους από φαρμακοβιομηχανίες πατερούληδες».
  • «Οι κύριοι του Μαξίμου με πρωτοφανή πολιτικό εκβιασμό, με νοοτροπία Κιμ ΓιονγκΟυν πέτυχαν να διακοπεί το συμβόλαιό μου στα Παραπολιτικά FM».
  • «Tα τελευταία 24ωρα αισθάνομαι την ανάσα και τη δύναμη ενός φασιστικού μηχανισμού που θέλει να ακυρώσει κάθε ίχνος δημοσιογραφικής και πολιτικής λειτουργίας μου».
  • «Καταβάλλεται ιδιαίτερη λοιμογόνος προσπάθεια να φιμωθώ. Χθες πληροφορήθηκα, ότι κάποιοι κινούνται και πιέζουν να απομακρυνθώ και από την τηλεόραση. Να μην υπάρχω ούτε σε διαφημιστικό σποτ».

Αν μη τι άλλο, απολαυστικός…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top