0
Χωρίς ο ένας να αναφέρει καν το όνομα του άλλου, οι υπόδικοι Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης «σκοτώνονται» για το ποιος είναι ο «ρουφιάνος» και ποιος ο «προδότης».


Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, μπορεί να αρνείται πεισματικά να αναφέρει το όνομα του άλλοτε πρωτοπαλίκαρου της οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει και «ράμματα» για τη «γούνα του».

Ο Δημήτρης Ψαρράς, δημοσιεύοντας την επιστολή Κασιδιάρη στον Μιχαλολιάκο με την οποία πρακτικά του ζητούσε να του παραχωρήσει την ηγεσία, έβαλε τις δυο πλευρές σε αντιπαράθεση σχετικά με το ποιος από τους δυο «διέρρευσε» το έγγραφο.

Σε ανυπόγραφό της κείμενό η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής υπαινίσσεται καθαρά πως αυτός ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης. Γράφει συγκεκριμένα «Δεν λέει λέξη όμως, ο Δημήτρης Ψαρράς για το ποιος του έδωσε αυτό το “ντοκουμέντο”, που δεν είναι τίποτε άλλο από τρεις σελίδες χωρίς αρχή και τέλος. Τον προκαλούμε και περιμένουμε την απάντησή του να αποκαλύψει τους ρουφιάνους του, να μη πει και πάλι, όπως είπε στην δίκη μας, με το δήθεν καταστατικό ότι του το έστειλαν… ταχυδρομικά!» 

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης Σπίνος που στη δίκη της Χρυσής Αυγής πήγε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου αλλά τον «έκαψε» άθελά του και πλέον απηχεί τις θέσεις Κασιδιάρη, χαρακτηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ τον φύρερ της Χρυσής Αυγής, προδότη και «Πατριώτη της Κονόμας». 

Γράφει συγκεκριμένα: «Το έγγραφο αυτό το είχαν 2 πρόσωπα.Ο Κασιδιάρης και ο “Πατριώτης της Κονόμας”. Άραγε προκύπτει αβίαστα το ερώτημα ποιος το έδωσε στην εφημερίδα που είναι,φαινομενικά τουλάχιστον, ο Ιαβέρης της Χ.Α.;… Για εμάς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα,ότι το έγγραφο αυτό το έδωσε στην εφημερίδα ο “Πατριώτης της Κονόμας” δια της παρέας του Παπαγγελόπουλου με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις,προκειμένου να εκθέσει ως προδότη και δούρειο ίππο της Χ.Α. τον Κασιδιάρη».

Με πληροφορίες από jailgoldendawn.com

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top