0
Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει η εμμονή του δισεκατομμυριούχου Bill Gates για την παραγωγή του εμβολίου του κορωνοϊού ενώ μεγάλες υποψίες έχει προκαλέσει το γεγονός ότι 2 μήνες πριν την πανδημία χρηματοδοτήθηκε μια προσομοίωση από το ίδρυμα Gates βάση της οποία 65 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από κορωνοϊό!


Αυτό δημιουργεί την απορία: Ήταν μια διαβολική σύμπτωση; Ή κάτι άλλο;

Το γεγονός αυτό έχει κινητοποιήσει εκατομμύρια Αμερικανών ώστε να δημιουργήσουν την απαραίτητη πίεση που θα προκαλέσει εκτενή έρευνα κατά του Μ.Γκέιτς, τουλάχιστον σε μια χρονική περίοδο που ο Λευκός Οίκος είναι διαθέσιμος για να κάνεις κάτι τέτοιο.

Ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς σε συνέντευξη του, εξομολογείται την συζήτηση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά την οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ του εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα εμβόλια και τις επιπτώσεις τους σε ορισμένες περιπτώσεις και μάλιστα τον ρώτησε ποια είναι η άποψη του για την δημιουργία μία επιτροπή έρευνας πάνω στο θέμα.

Η απάντηση του Gates ήταν, πως είναι αδιέξοδο και να μην το κάνει!

«Την δεύτερη φορά που τον είδα (τον Trump), ήταν τον Μάρτιο του 2017 στον Λευκό Οίκο. Και στις 2 συναντήσεις με ρώτησε εάν θα ήταν κακό να δημιουργήσει μία επιτροπή για να ερευνηθούν οι επιπτώσεις των εμβολίων και οι προμήθειες αυτών (σ.σ. οι οικονομικές προμήθειες που δίνουν οι φαρμακευτικές εταιρείες) και μάλιστα ο Robert Kennedy Jr, τον συμβούλευε να το κάνει και του έλεγε πως τα εμβόλια κάποιες φορές προκαλούν “κακά πράγματα»

Και εγώ είπα ΟΧΙ είναι αδιέξοδο, θα ήταν πολύ κακό! Μην το κάνετε!»

Δείτε το βίντεο:



Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως η εμμονή του για τον εμβολιασμό και η πανδημία με κάποιο τρόπο συνδέονται.

Στις ΗΠΑ μεγάλη μερίδα των πολιτών θεωρεί πως ο Μπίλ Gates είναι υπεύθυνος για κακές ιατρικές πρακτικές και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Όπως αναφέρεται στην ellinikiafipnisi, χιλιάδες Αμερικανοί πολίττες υπέγραψαν μαζικά την αναφορά που απαιτεί, από το Αμερικανικό Κογκρέσο και τον Λευκό Οίκο, μια έρευνα κατά του ιδρύματος Bill & Melinda Gates.

«Καθώς εξετάζουμε τα γεγονότα γύρω από την «πανδημία COVID-19», διάφορα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Στις 18 Οκτωβρίου 2019, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την αναφορά της πρώτης υπόθεσης στο Γουχάν της Κίνας, πραγματοποιήθηκαν δύο μεγάλα γεγονότα. Το ένα είναι το "event 201", το άλλο είναι το "World Military Games", το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Wuhan. Από τότε, ξεκίνησε μια παγκόσμια εκστρατεία για εμβόλια και βιομετρική παρακολούθηση.

Στην πρώτη γραμμή αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει δηλώσει δημοσίως το ενδιαφέρον του για «μείωση της αύξησης του πληθυσμού» κατά 10 έως 15%, μέσω εμβολιασμού. Ο Γκέιτς, η UNICEF και ο ΠΟΥ έχουν ήδη κατηγορηθεί αξιόπιστα για σκόπιμη στείρωση παιδιών από την Κένυα χρησιμοποιώντας ένα αντιγόνο HCG που κρύβεται σε εμβόλια τετάνου.

Το Κογκρέσο και όλα τα άλλα διοικητικά όργανα επιφυλάσσονται έως ότου ολοκληρωθεί «μια διεξοδική δημόσια έρευνα.»

Ενώ χρειάζονται μόνο 100.000 υπογραφές για να ληφθεί σοβαρά υπόψη μια αναφορά από την κυβέρνηση και να προκαλέσει την αντίδρασή της, η αναφορά κατά του ιδρύματος Bill & Melinda Gates έχει ήδη περισσότερες από 443.000 υπογραφές σε 17 ημέρες. Ως εκ τούτου, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι υποχρεωμένες να κάνουν αυτήν την έρευνα σχετικά με το Ίδρυμα Gates.

Υπάρχουν ισχυρές υποψίες για πολλά γεγονότα. 

Η πρώτη είναι μια προσομοίωση που ονομάζεται "Event 201" που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates και το Ιατρικό Κέντρο John Hopkins. Αυτή η προσομοίωση, που πραγματοποιήθηκε δύο μήνες πριν από την έναρξη της επιδημίας του κορωνοϊού στο Wuhan, είχε ως στόχο να παρατηρήσει, σύμφωνα με μαθηματικές και υπολογιστικές προβλέψεις, πώς θα μπορούσε να εξαπλωθεί μια πανδημία κορωνοϊού, σκοτώνοντας 65 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. 

Αυτό που συγκλονίζει τους ανθρώπους είναι ότι μόλις δύο μήνες μετά την προσομοίωσή τους, μια πανδημία κορωνοϊού, ακριβώς, ανακηρύχθηκε στον κόσμο. 

Το δεύτερο γεγονός που θεωρείται ως πιθανό γεγονός πυροδότησης του Covid-19 είναι τα παγκόσμια στρατιωτικά παιχνίδια που διοργανώνονται στο Γουχάν μόλις 2 μήνες πριν από την επιδημία με πρωτοβουλία ορισμένων αμερικανικών προσωπικοτήτων. 

Οι συγγραφείς θεωρούν ότι αυτό το γεγονός μπορεί να ήταν το σημείο εκκίνησης της πανδημίας. Άλλο ένα ύποπτο γεγονός που αφρορά τον Μπιλ Γκέιτς είναι η εμπλοκή του σε ανθρωπιστικές καταστροφές μετά τον εμβολιασμό σε πολλές χώρες, όπως η Ινδία, η Κένυα και πολλές άλλες χώρες. 

Επιπλέον, ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε σαφώς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2018 ότι προειδοποίησε τον κόσμο για αύξηση του πληθυσμού σε υπανάπτυκτες χώρες, υποστηρίζοντας ότι αυτό απειλούσε την ισορροπία του πλανήτη. 

Ισχυρίστηκε ακόμη και ότι ο σημερινός παγκόσμιος πληθυσμός είναι ήδη υπερβολικός και ότι πρέπει να είναι 10 έως 15% μικρότερο από το τρέχον μέγεθος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top