0
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και θέλησε να απαντήσει στην κριτική που δέχεται τόσο για το ύφος του, όσο και για τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν αλλά αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που δήλωσε:


«Θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα μετά από 12-18 μήνες».

Υποστήριξε για την επιστροφή στην κανονικότητα ότι ο χρόνος για αυτή θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα βρεθεί εμβόλιο! 

«Θα πάμε βήμα βήμα προς μια νέα κανονικότητα μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Θέλει 12 με 18 μήνες, ίσως και νωρίτερα. Όλοι μας θα πρέπει να κρατήσουμε ξεκάθαρους κανόνες υγιεινής. Η ζωή μας θα αλλάξει γιατί πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την επόμενη ημέρα, όπου θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον εαυτό μας και στους συνανθρώπους μας», είπε ο κ. Χαρδάλιας.

Και θα ξανίγνει όπως πριν μετά το 18μηνο; Ή θα έχουμε συνηθίσει να ζούμε σε απόσταση και να γράφουμε ραβασάκια ή να στέλνουμε SMS για όποτε θέλουμε να πιούμε... Coca Cola;

Επίσης με μη επιστροφή στην κανονικότητα για τόσο μεγάλο διάστημα θα έχουμε εκτεταμένη «αντικανονικότητα» εκτός από την κοινωνική μας ζωή και στην οικονομία. Πώς θα επιβιώσει η χώρα; Και πως περιμένει η κυβέρνηση με νέα μνημόνια να «γδάρει» τους ίδιους πολίτες που επί 10 χρόνια μνημονίων τα έχουν δώσει όλα;

Ήταν κάποιες από τις ερωτήσεις που του απηύθυνε ο Αντώνης Σρόιτερ με τον Νίκο Χαρδαλιά να τονίζει πως:  «Πάρθηκαν χωρίς να υπολογιστούν οι επιπτώσεις στην οικονομία».

Δείτε το βίντεο:




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top