0
Καθώς οι υπολογιστές στο Hνωμένο Βασίλειο και οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ συνεχίζουν να πετούν τα κινεζικά drones πάνω από τα κεφάλια του κόσμου, πολλές τεχνολογικές εταιρείες αναπτύσουν πιο εξελιγμένα εργαλεία που θα επιτρέψουν την επιβολή του Νόμου του Μεγάλου Αδελφού» να αστυνομεί αποτελεσματικότερα τους κανόνες «κοινωνικής απόστασης» του τεχνοφασισμού και της ανθρωποφάγου Καμπάλ που πουλάει παγκοσμιοποίηση, τρόμο, εμβόλια και μάντρωμα.





Η εταιρεία λογισμικού της Καλιφόρνιας, Landing AI, δημιούργησε ένα λογισμικό βίντεο που παρακολουθεί τους ανθρώπους και σημαίνει συναγερμό εάν πλησιάσουν ο ένας τον άλλον.

«Η Landing AI έχει αναπτύξει ένα εργαλείο ανίχνευσης κοινωνικής απόστασης με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης, που μπορεί να ανιχνεύσει εάν οι άνθρωποι διατηρούν μια ασφαλή απόσταση μεταξύ τους, αναλύτοντας τις ροές βίντεο σε πραγματικό χρόνο από την κάμερα», υπερηφανεύεται η εταιρεία σε δήλωσή της.

Η Landing AI εξηγεί ότι το σύστημα λειτουργεί, χρησιμοποιώντας ένα τεχνητό «νευρικό δίκτυο» για την ανίχνευση κάθε ατόμου και τα βάζει (ω, ειρωνεία) σε ένα κουτί. Στη συνέχεια, εάν δύο κουτιά πλησιάσουν το ένα το άλλο, αλλάζουν από πράσινο σε κόκκινο. Σε αυτό το σημείο θα εναπόκειται στην αστυνομία να στείλει ρομπότ συμμόρφωσης, να «σκάσει» μύτη ένα drone για να ψεκάσει ή οτιδήποτε άλλο έχουν αποφασίσει ότι αξίζουμε εμείς που ακουμπιόμαστε και φιλιόμαστε και κάνουμε και άλλα πράγματα, ακατανόμαστα, σιχαμερά.




Μια παρόμοια τεχνολογία έχει ήδη εισαχθεί από την Amazon στις αποθήκες της, με την εταιρεία να απειλεί τους εργαζόμενους, εάν παραβιάζουν τις οδηγίες «κοινωνικής αποστασιοποίησης».

Η αστυνομία του γουέστπορτ του Κονέκτικατ πρόκειται επίσης να δοκιμάσει ένα «πανδημικό drone» που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες πολιτών από περίπου 200 πόδια μακριά και ανιχνεύει το φτέρνισμα και το βήχα, καθώς και τους καρδιακούς και αναπνευστικούς ρυθμούς.

Αναπτύχθηκε από την DraganflyInc.: Το λογισμικό που φορτώθηκε στις κάμερες drone προσδιορίζει επίσης άτομα των οποίων οι περιοχές ασφαλούς απόστασης γίνονται κόκκινες αν πλησιάσουν πολύ το ένα το άλλο. 

Η κατάργηση της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών ελευθεριών είναι καθ' οδόν, με πρόσχημα τον επιδοτούμενο τρόμο και για να εξυπηρετηθεί ο τριπλός σκοπός της 
Καμπάλ: Έλεγχος, σχεδιαμός, κέρδος.

Εάν αυτό είναι το μέλλον μας, έχουμε φτάσει πραγματικά στον πλανήτη των φυλακών.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top