0
Ο Νίκος Ευαγγελάτος εξέφρασε την προσωπική του γνώμη για το εμβόλιο του κορονοϊού, στην εκπομπή που παρουσιάζει, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.


Ειδικότερα, διχόνοια έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά στο διαδίκτυο, η προσωπική θέση του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου σχετικά με το εμβόλιο του κορονοϊού.

Νίκος Ευαγγελάτος: Όποιος κάνει τον μάγκα και τον έξυπνο, να μείνει σπίτι του

«Εάν υπάρχει άνθρωπος που αρνείται να εμβολιαστεί, επειδή είναι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να διωχθεί ποινικά. Όποιος ξεχνάει τι έχει γίνει με τα εμβόλια και πόσες ζωές έχουν σωθεί από τα εμβόλια δεκαετίες τώρα και κάνει τον μάγκα και τον έξυπνο, να κάτσει στο σπίτι του.

Δεν θα εκτεθεί η κοινωνία στον κίνδυνο της ψευτομαγκιάς κάποιων. Αυτοί που θα πάρουν αυτή την απόφαση, να πάρουν και το βάρος της ευθύνης. Είναι η επιλογή τους και να βρουν τον τρόπο να τη φέρουν εις πέρας. Η επιστήμη όλου του πλανήτη, αυτή τη στιγμή, είναι με τα μούτρα πάνω σ’ αυτό το εμβόλιο», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:


Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα θέμα για το οποίο έχω ασχοληθεί πάρα πολύ και πολύ επιθετικά», είπε αρχικά ο Ευαγγελάτος για το εμβόλιο και πρόσθεσε: «Αν υπάρχει άνθρωπος να πει ότι δεν θα εμβολιαστεί γιατί είναι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, θα πρέπει να διωχθεί ποινικά. Όποιος ξεχνάει τι έχει γίνει με τα εμβόλια δεκαετίες τώρα και κάνει το μάγκα και τον έξυπνο, και κρατιέμαι για να μην πω άλλα μη τηλεοπτικά επίθετα, αν φτάσει και πει ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον κορωναϊό, ΟΚ να κάτσει σπίτι του κι αυτός και όποιοι άλλοι έχει μαζί του, γιατί δεν θα τεθεί η κοινωνία στον κίνδυνο της ψευτομαγκιάς κάποιου. Αυτοί που θα πάρουν αυτή την απόφαση (να μην κάνουν το εμβόλιο, επειδή όπως του είπε και η φιλοξενούμενή του, δεν θα έχει ελεγχθεί το κατάλληλο διάστημα για τυχόν αρνητικές επιδράσεις), να αναλάβουν και το βάρος της ευθύνης. Να κάτσουνε σπίτι τους, να μην περιμένουνε ούτε τα 800 ευρώ, που εμείς ως κοινωνία τους δίνουμε, είναι η επιλογή τους κι ας βρουν τον τρόπο να την φέρουν εις πέρας. Δεν αφορά την κοινωνία που λέει «κάνω το εμβόλιο». Εμβόλιο σημαίνει έγκριση από γιατρούς, έγκριση από επιτροπές, η επιστήμη όλου του πλανήτη αυτή τη στιγμή είναι πάνω στο εμβόλιο. Αν κάποιος είναι τόσο μάγκας και τόσο έξυπνος να πει «εγώ τους αμφισβητώ» να υποκλιθούμε και να πάρει το δρόμο του, κι αυτός, κι εμείς».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top