0
Την πρόθεσή του να βάλει την Τουρκική Γλώσσα στα ελληνικά σχολεία, σε Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο για τα παιδιά της Μειονότητας, εξήγγειλε επί της ουσίας ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από την Θράκη (Ξάνθη, 15/3/2019), απαντώντας σε σχετική ερώτηση.



Υποπίπτοντας σε ολέθρια εθνικά ατοπήματα, αποκάλεσε την Τουρκική Γλώσσα  "μητρική" της Μειονότητας και έβαλε εθνικό του στόχο τα παιδιά να μιλάνε εξίσου καλά τα ελληνικά και τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!! Όταν είναι γνωστό και στους πιο ανίδεους, ότι η Μειονότητα εκεί, με την επίσημη σφραγίδα της Συνθήκης της Λωζάνης, δεν είναι "εθνική" δηλαδή "Τουρκική", αλλά απλά Θρησκευτική! Επειδή ακριβώς επρόκειτο για βίαια εξισλαμισμένους Έλληνες, ανάμεσα στους οποίους άλλωστε υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Πομάκοι και Ρομά, που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την Τουρκία, ούτε έχουν "μητρική γλώσσα" την Τουρκική, ούτε καν την μιλάνε μέσα στα σπίτια τους!

Ο επίσημος, δημόσιος γλωσσικός εκτουρκισμός των Μουσουλμανόπαιδων και της Μειονότητας, θα οδηγήσει σε νέες τραγωδίες τον Ελληνισμό, με την Τουρκία να καραδοκεί να "κοσοβοποιήσει" την περιοχή, δηλώνοντας σε όλους τους τόνους ότι εκεί υπάρχουν Τούρκοι! Και όχι Έλληνες εξισλαμισμένοι!



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top