0
Χαρακτηρίζοντας παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε, ο Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας μετά τον σάλο που προκλήθηκε λόγω των υβριστικών αναρτήσεών του προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού. Μάλιστα, όμως επισήμανε ο ίδιος στον ιστότοπο thebest.gr, το αίτημά του έγινε δεκτό και έτσι βρίσκεται πλέον εκτός κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Γρηγόρης προκάλεσε σάλο τα τελευταία 24ωρα, εξαιτίας των υβριστικών εκφράσεων που χρησιμοποίησε για να ασκήσει μέσω των social media την κριτική του προς τον πρωθυπουργό της χώρας. O πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο επιτέθηκε με πρωτοφανείς εκφράσεις σε βάρος του πρωθυπουργού, αλλά και σε βάρος του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αλλά και του Νίκου Χαρδαλιά, αμφισβητώντας τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνει η κυβέρνηση, και περιγράφοντας ως «μπουζούριασμα» την απόφαση του κατ’οίκον περιορισμού που έχει παρθεί για να περιοριστεί η διασπορά του ιού!

Χυδαία επίθεση από υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά Κυρ. Μητσοτάκη, Σ. Τσιόδρα και Ν. Χαρδαλιά (photos)


Σήμερα η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει θέση και να διαγράψει τον κ. Γρηγόρη από το κόμμα του. «Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτκή ζωή το κλίμα της “πάνω και κάτω πλατείας”» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η απάντηση του Ηλία Γρηγόρη

Το thebest.gr αναζήτησε τον κ. Γρηγόρη για να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν με αφορμή την ανάρτησή του και προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεών που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι’ αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό».

Ανακοίνωση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε και η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ζήτημα: «Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις προσωπικές αναρτήσεις του Ηλία Γρηγόρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες αποδοκιμάζουμε για το ύφος και τους αδόκιμους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται, δηλώνουμε: Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τις θέσεις της μέσα από το Γραφείο Τύπου και την επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι από τις προσωπικές αναρτήσεις μελών και στελεχών. Έχουμε επιλέξει να ασκούμε πολιτική κριτική κινούμενοι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρχών και αξιών που διακρίνουν το χώρο μας. Εξάλλου, ο Ηλίας Γρηγόρης με προσωπική του δήλωση στα ΜΜΕ έχει αναλάβει την ευθύνη των αναρτήσεων του».

Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις του με την επίθεση στον πρωθυπουργό που προκάλεσε σάλο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top