0
Τα Jumbo μας έχουν συνηθίσει με ευφάνταστες διαφημίσεις κάθε χρόνο τις ημέρες του Πάσχα. Και φέτος δεν έσπασαν την «παράδοση». Ο Πέτρος Γαϊτάνος και πάλι πρωταγωνιστής.

Φυσικά, οι φετινές διαφημίσεις του Jumbo είναι προσαρμοσμένες στα δεδομένα που δημιούργησε ο κορωνοϊός. Φέτος το Πάσχα για όλους μας θα είναι διαφορετικό. Οι εκκλησίες θα είναι κλειστές, οι μετακινήσεις απαγορεύονται και όλοι θα κάνουμε Ανάσταση και Πάσχα στα σπίτια μας γιατί φέτος πρέπει να μείνουμε σπίτια μας για να προφυλαχθούμε και οι ίδιοι και οι αγαπημένοι μας από τον κορωνοϊό.

Χωρίς λοιπόν φέτος το Jumbo να σπάσει την παράδοση των πασχαλινών ευφάνταστων διαφημίσεων, στηρίζοντας το «Μένουμε Σπίτι», έβγαλαν δύο σποτ με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Γαϊτάνο, ο οποίος, από το σπίτι του, μας δείχνει γιατί φέτος πρέπει να Μείνουμε Σπίτι!

Βασίστηκαν σε δύο προηγούμενα σποτ των Jumbo, εκείνο που έδειχνε τον Πέτρο Γαϊτάνο να... αρπάζει φωτιά το μαλλί του στην Ανάσταση από την λαμπάδα της κυρίας που ακολουθούσε αλλά και εκείνο που έδειχνε τον τραγουδιστή ως Πόντιο Πιλάτο να νίπτει τας χείρας του.

Jumbo σποτ: «Είδατε τι μπορούμε να πάθουμε όταν βγαίνουμε έξω το Πάσχα»

Ετσι, με αφορμή εκείνο το σποτ που έδειχνε τον Πέτρο Γαϊτάνο να αρπάζει φωτιά, ο τραγουδιστής μας λέει ότι «Είδατε τι μπορούμε να πάθουμε όταν βγαίνουμε έξω το Πάσχα;» και ακολούθως συμβουλεύει: «Αυτό το Πάσχα Μένουμε Σπίτι».


Jumbo σποτ: Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια

Και με αφορμή το σποτ με τον Πόντιο Πιλάτο, ο Πέτρος Γαϊτάνος ακούγεται να λέει «Αυτό τελικά ταιριάζει και φέτος. Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top