0
“Βροχή” εξωθεσμικών παρεμβάσεων σε κρίσεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων! Αποφάσεις συμβουλίων πετιούνται στο καλάθι των αχρήστων και οι κατάλογοι με τα ονόματα αξιωματικών απλά αλλάζουν!


Τελευταίο από τα αρκετά παραδείγματα εξωθεσμικών και γι΄ αυτό παράνομων παρεμβάσεων, είναι τα όσα συμβαίνουν με την επιλογή του νέου Διευθυντή Θρησκευτικού Σώματος. Το αρμόδιο συμβούλιο έχει συνεδριάσει από τις 8 Απριλίου και δεν δυσκολεύθηκε καθόλου να επιλέξει το νέο διευθυντή. Το βιογραφικό του, οι σπουδές του και η πορεία του στις ΕΔ ήταν αρκετά για να επιλεγεί. Στις 8 Απριλίου επαναλαμβάνουμε. ΄Εχουμε 21 Απριλίου και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα! Γιατί;

Γιατί όπως και σε άλλες περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα καταγγέλονται παρεμβάσεις, αλλαγή αποφάσεων θεσμικών οργάνων των ΕΔ και παραγκωνισμός Αρχηγών.
Το σύνολο όλων αυτών των γεγονότων “χρεώνεται” από πολλούς ενδιαφερόμενους στο επιτελείο του ΥΦΕΘΑ Αλικιβιάδη Στεφανή. Κάποια στιγμή λογικά θα απαντήσει.

Είναι προφανές ότι οι όποιες παρεμβάσεις, αλλοιώσεις αποφάσεων και καταφανείς αδικίες θα καταπέσουν στα δικαστήρια. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Είχαμε αρκετά χρόνια να ασχοληθούμε με τέτοια φαινόμενα σε τέτοια ένταση και μαζικότητα. Τόσα που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι είναι φαινόμενα σε ύφεση.


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top