0
Τί συμβαίνει στο στρατόπεδο “Υπίατρου Κων.Τριανταφυλλίδη”, στο Πετροχώρι της Ξάνθης; 


Το ερώτημα πρέπει να απαντηθεί, γιατί οι καταγγελίες για προσπάθεια συγκάλυψης της πραγματικής κατάστασης που βιώνουν εκατοντάδες στρατιώτες και στρατιωτικοί είναι συνεχείς και επίμονες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται υπάρχουν τουλάχιστον 30 περιπτώσεις στρατιωτών που έχουν συμπτώματα σχετιζόμενα με τον κορονοϊό. Επισήμως έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχει επιβεβαιωμένο ένα κρούσμα.

Που έχουν βάλει αυτούς τους 30 στρατιώτες; Σε θαλάμους των οκτώ ατόμων… Δεν νομίζουμε ότι αυτό το λέει κάποιος καραντίνα.

Εύλογο και το ερώτημα, γιατί δεν γίνονται τεστ για να διαπιστωθεί πόσα από τα 30 περιστατικά είναι θετικά στον κορονοϊό, ώστε να μην κολλήσουν και οι υπόλοιποι στρατιώτες που δεν είναι. Η απάντηση έχει να κάνει με την ανεξήγητη προσπάθεια να μεταδοθεί η εικόνα ότι “όλα πάνε καλά”. Όχι μόνο στο Πετροχώρι, αλλά …γενικώς στο Στρατό. Δεν πάνε καλά και δεν είναι ντροπή να το παραδεχτούν, γιατί η κατάσταση που έχει προκύψει είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν ευθύνονται ηγεσίες και διοικήσεις στρατοπέδων γι΄ αυτή. Ευθύνονται όμως για τον τρόπο που τη διαχειρίζονται. Η προσπάθεια συγκάλυψης ή “εξωραϊσμού” της πραγματικότητας, μπορεί να γίνει επικίνδυνη και να αποβεί μοιραία.

Το ψέμα δεν είναι αντιβίωση για τον κορονοϊό…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top