0
Παγκόσμιος σάλος προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση μελέτης του Αμερικανικού Πενταγώνου (2020), η οποία διαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός κατά της γρίπης του αυξάνει κατά 36% τον κίνδυνο νόσησης από κορωνοϊό: 


«Η λήψη εμβολιασμού κατά της γρίπης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο άλλων ιών του αναπνευστικού συστήματος - ένα φαινόμενο γνωστό ως «ιογενής παρεμβολή που προέρχεται από εμβόλιο» και συσχετίστηκε σημαντικά με τον κορωνοϊό...».

Με απλά λόγια: «Οι εμβολιασμένοι είχαν 36% περισσότερες πιθανότητες νόσησης εκ κορωνοϊού». 

Η ιογενής παρεμβολή λέγεται ότι συμβαίνει όταν ένα κύτταρο μολυσμένο από έναν ιό αντιστέκεται στην υπερμόλυνση με τον ίδιο ή διαφορετικό ιό. Ο παρεμβαλλόμενος ιός δεν χρειάζεται απαραίτητα να αναπαραχθεί για να προκαλέσει παρεμβολές και η ικανότητα του ιού πρόκλησης να αντιγραφεί, μπορεί να ανασταλεί πλήρως ή εν μέρει.

Σε επίρρωση των παραπάνω, οι ερευνητές του Cochrane κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα επιστημονικά στοιχεία «φαίνεται να αποθαρρύνουν τη χρήση εμβολιασμού κατά τηε γρίπης σε υγιείς ενήλικες ως γενικού μέτρου δημόσιας υγείας».

Στη μετά-ανάλυσή τους, οι ερευνητές του Cochrane, κατηγόρησαν το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων ότι εσκεμμένα παραπλανεί, προκειμένου να υποστηρίξει τη γενική σύσταση εμβολιασμού κατά της γρίπης. Παρ' όλα αυτά, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης που σήμερα πουλάνε τρόμο με το τσουβάλι για τον νέο κορωνοϊό 2019, προβάλλουν ως ευαγγέλιο τον αδιάκριτο γενικό εμβολιασμό σε όλο τον κόσμο.

Ο εμβολιασμός και των 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων του πλανήτη, όπως ρητά υποστηρίζει ο μεγαλέμπορος εμβολίων, Μπιλ Γκέιτς, γίνεται ένα εργαλείο πλουτισμού ορισμένων με ανυπολόγιστο κόστος για τη δημόσια υγεία.

Όσοι εμβολιάστηκαν κατά της γρίπης τα προηγούμενα χρόνια, διαβάζουν τα πορίσματα αυτής και πλήθους άλλων ερευνών με ανησυχία. Εμβολιάστηκαν για να αποφύγουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο νόσησης από γρίπη και τώρα βρίσκονται μέσα στο δείγμα αυτών που κινδυνεύουν 36% να νοσήσουν από κορωνοϊό και συναφείς αναπνευστικές λοιμώξεις.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top