0
Ρεπορτάζ μιλούν για πάρα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία και χιλιάδες νεκρούς.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χ. Ακάρ, ανακοίνωσε πως αναβάλλονται όλες οι στρατιωτικές ασκήσεις των Τούρκων και κλείνουν όλες οι στρατιωτικές σχολές.

«Οι πολεμικές και αστυνομικές σχολές εκκενώνονται μέχρι τις 13 Απριλίου 2020. Ακυρώθηκαν επίσης δραστηριότητες όπως τελετές, συνέδρια, βραχυπρόθεσμες συναντήσεις, μαθήματα, εκθέσεις, σεμινάρια. Οι εθνικές και διεθνείς ασκήσεις αναβάλλονται», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τούρκος ΥΠΕΘΑ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η επίσημη Τουρκία «βαφτίζει» τα κρούσματα και τους θανάτους πνευμονία για να κρύψουν την αλήθεια, ωστόσο, αυτό δεν κράτησε για πολύ και τώρα ο Στρατός του Ερντογάν δέχεται σοβαρότατο πλήγμα, σε περίοδο κρίσης με την Ελλάδα και την Συρία.

Για αυτόν τον σκοπό, μάλιστα, τα τεστ γίνονται μόνο σε ένα νοσοκομείο στην Άγκυρα και εν συνέχεια «θάβονται» τα κρούσματα.

Οι εφτά από τις οχτώ χώρες που συνορεύει η Τουρκία είχαν ήδη πληγεί από τον ιό, με το Ιράν μάλιστα να μετρά κρούσματα από τις αρχές Φεβρουαρίου, που πλέον έχουν γίνει χιλιάδες, ενώ οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 800.

Εκατοντάδες Τούρκοι σχηματίζουν ουρές έξω από αρωματοπωλεία στην Άγκυρα, προκειμένου να αγοράσουν χύμα κολόνια-λεμόνι, επειδή το Κράτος τους συμβούλευσε πως έτσι θα θεραπευτούν από τον κορωνοϊό.

«Φωνές» εντός Τουρκίας εκφράζουν φόβους για χιλιάδες νεκρούς.

Δείτε τα βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top