0
Η απόρριψη και η απομάκρυνση από τα παιδιά του, φάνταζαν θηρία που κάθε μέρα λάβωναν τον εγωισμό του. 


Ο υπαρχιφύλακας της Τροχαίας Νέας Ιωνίας, χωρίς να πει σε κανέναν το παραμικρό, πήρε την απόφαση να εκτελέσει το απόγευμα της Τετάρτης εν ψυχρώ την εν διαστάσει σύζυγο του και την φίλη της και στη συνέχεια να εξαφανιστεί κάνοντας αρχικά την Αστυνομία να υποθέσει ότι πρόκειται για ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Νέας Κηφισιάς.

Οι μοτοσικλεσιστές της ΔΙ.ΑΣ που πήραν σήμα στις 18:35 χθες το απόγευμα, εντόπισαν και σταμάτησαν το μαύρο Suzuki Vitara, στην περιοχή της Κηφισιάς, πέρασαν χειροπέδες στο υπαρχιφύλακα της Τροχαίας Νέας Ιωνίας και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Δείτε πλάνα από την περιοχή στην οποία σημειώθηκε το φονικό:


Εκεί, ο 35χρονος αστυνομικός ήταν ήρεμος, συνεργάσιμος και τα είπε όλα. «Χωρίσαμε. Πήρε τα παιδιά μου, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 και 5 ετών, τα πήγε στους γονείς της στη Θήβα, τα άφησε και αυτή έκανε τη ζωή της. Δεν άντεχα να το ζω αυτό» είπε στους συναδέλφους του ο ένστολος συζυγοκτόνος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο Γ.Λ από τη Νέα Ιωνία, έκανε προσπάθειες να επανασυνδεθεί με την σύζυγο του. Όμως η ίδια ήταν αρνητική και αυτό ήταν που τον εξόργιζε. Δεν μπορούσε να αντέξει την απόρριψη.

Τι δήλωσε περίοικος:


Ο 35χρονος που μπήκε στην Αστυνομία το 2007, δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην υπηρεσία όμως τον τελευταίο καιρό οι συνάδελφοι του έβλεπαν έναν άνθρωπο σκεπτικό και απόμακρο. Προφανώς στο μυαλό του είχε ξεκαθαρίσει με τη δική του λογική τα πράγματα και είχε πάρει τις αποφάσεις του.



Το απόγευμα της Τετάρτης θα έκανε πράξη το ανατριχιαστικό σχέδιο που είχε καταστρώσει. Επιβιβάστηκε στο μαύρο Vitara και έστησε καρτέρι στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ που εργαζόταν η σύζυγος του στην οδό Αχαρνών 80 στη Νέα Κηφισιά. Μόλις την είδε λίγο μετά τις 6 να βγαίνει έξω με μια συνάδελφο της και να μπαίνουν στο Smart, πλησίασε, σημάδεψε και «άδειασε» το υπηρεσιακό του όπλο στις δύο ατυχές γυναίκες πνίγοντας στο αίμα τη σχέση μιας ζωής.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top