0
Η διασπορά του κορονοϊού που έχει σκεπάσει ολόκληρο τον πλανήτη έχει παγώσει την ανθρωπότητα, παγιώνοντας το αίσθημα της ανασφάλειας, της αγωνίας και του τρόμου!




Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του μέχρι στιγμής ανίκητου ιού που πλήττουν καίρια τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ανά τον κόσμο, έχουν κάνει την παγκόσμια ιατρική κοινότητα να έχει - μέχρι στιγμής - σηκώσει τα χέρια ψηλά και να αρκείται στο σίγουρο (;) μέτρο της καραντίνας.

Ζούμε σε πραγματικό χρόνο το ΜΕΛΛΟΝ...


Δηλαδή του περιορισμού των ανθρώπων στα σπίτια τους. Το ντόμινο αυτής της εξέλιξης έχει αρχίσει να δημιουργεί δεδομένα τα οποία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα φανερώσει τα βουνά από τις... στάχτες που θα αφήσει, στην καθημερινότητα όλων, μιας και η πανθομολογουμένως  οικονομική καταστροφή θα είναι ανυπολογιστή.

Κανένας βέβαια δεν μπορεί να μετράει το χρήμα μπροστά στην ανθρώπινη ζωή, αλλά εν προκειμένω πόσο ισχύει αυτό στην πραγματικότητα;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αρέσκονται στις θεωρίες συνομωσίας σε ανάλογες περιπτώσεις και καταστάσεις. Στο συγκεκριμένο όμως ζήτημα, όσοι αμφισβητούν αυτές τις θεωρίες, ίσως θα ήταν ορθό να αναθεώρησουν.

Ο λόγος; Ο Νόμος 4619/2019!!! 

Την 1η Ιουνίου 2019, έξι μήνες πριν την εμφάνιση του κορονοϊού στην Κίνα και από εκεί σε όλο σχεδόν τον πλανήτη, ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων ο Νόμος 4619/2019 που αφορά την κύρωση του Νέου Ποινικού Κώδικα.

Στο άρθρο 285, προβλέπονται ποινές για μη συμμόρφωση στις κρατικές διαταγές σε περίπτωση που υπάρξει κίνδυνος από... κάποια μεταδοτική ασθένεια. Γιατί άραγε;

Δείτε το το Νόμο 4619/2019  ΕΔΩ 

Το επίμαχο άρθρο 285


Ο καθένας έχει δικαίωμα να διατηρεί την άποψή του. Κανένας όμως δεν έχει δικαίωμα να εφησυχάζει και να μην αναζητά την αλήθεια.

Όπως είχαμε γράψει προ ολίγων ημερών, είναι απίστευτο πώς φτάσαμε σε πραγματικό χρόνο να ζούμε το ΜΕΛΛΟΝ!!!

Νομίζοντας και πιστεύοντας πως το ίδιο το ΜΕΛΛΟΝ θα είναι καλύτερο από τον ίδιο τον πραγματικό χρόνο στον οποίο το ζούμε.

Το ΜΕΛΛΟΝ...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top