0
Σάλος ξέσπασε από χθες με δημοσιεύματα που ήθελαν τουρκικό F-16 να φθάνει μέχρι την Καβάλα.Τα λάθη είναι ανθρώπινα κι ένα τέτοιο λάθος, έγινε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ασφαλώς το “μπέρδεμα” των πτήσεων των ελληνικών F-16 με τη πτήση ενός τουρκικού μαχητικού που έκανε υπέρπτηση στον Έβρο, δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση, αλλά εμείς ,δεν διεκδικήσαμε ποτέ τον τίτλο του αλάθητου.

Απολύτως λογικό να εκνευριστεί η κοινή γνώμη και να ζητά εξηγήσεις, όταν το δημοσίευμα του ΑΠΕ αναδημοσιεύτηκε και από άλλα ΜΜΕ. Και κατανοητή η δυσαρέσκεια του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου που παρά τον συστηματικό πόλεμο που δέχεται από διάφορους “κύκλους” το “πάει καλά το καράβι”. Και μάλλον αυτό ενοχλεί.

Ασφαλώς θα αρκούσε ένα τηλεφώνημα στις “πηγές”, στο ΓΕΑ και στο ΓΕΕΘΑ για να διαπιστωθεί η ορθότητα του πρώτου δημοσιεύματος. Κι αυτό γιατί και μόνο στο άκουσμα της είδησης ότι τουρκικό F-16 πέταξε στην Καβάλα ,καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Γνωρίζοντας τις δυνατότητες αλλά και τον αγώνα που κάθε μέρα δίνουν οι αεροπόροι μας , όχι μόνο οι ιπτάμενοι ,αλλά και όλο το προσωπικό εδάφους, από τους μηχανικούς μέχρι τους χειριστές ραντάρ, δεν μπορείς να πιστέψεις ότι έγινε τέτοιο λάθος από την ΠΑ. 

Όσο για τη “γκάφα” του συναδέλφου μας, επαναλαμβάνουμε ότι όλοι μας κάνουμε λάθη ,γιατί είμαστε άνθρωποι. Δεν είναι δικαιολογία ,γιατί στη δουλειά μας δεν χωρούν δικαιολογίες, αλλά είμαι μια πραγματικότητα που όλοι μας ανεξαιρέτως κάποια στιγμή την αντιμετωπίζουμε. Στο ΑΠΕ οι συνάδελφοι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και τους οφείλουμε πολλά ,γιατί μέσω της δουλειάς τους “γεμίζουμε” τις ιστοσελίδες μας.

Συμπέρασμα: Η Πολεμική Αεροπορία και αναφερόμαστε στο προσωπικό πρώτης γραμμής κάνει τη δουλειά όπως πρέπει και αυτό πρέπει να αναγνωριστεί απ΄ όλους μας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top